Мексиканското правителство публикува доказателства за древни контакти на маите с извънземни

a11. Двете централно разположени окръжности, най-вероятно, обозначават Земята.

2. Това е очевидно космически кораб.

3. Това е вероятно една голяма комета или астероид, насочваща се към Земята.

4. Това прилича на летяща машина, предназначена да отклони от курса комета или метеор, подобно на Deep Impact на НАСА.

5. Астронавт пилотира кораб.

6. Очевидно, пилотиран летателен апарат.

На тези снимки е публикуваният от мексиканското правителство артефакт на цивилизацията на маите, чиято възраст е над 1300 години. Според експерти, този древен артефакт доказва, че ние не сме сами във Вселената и че древната Земя е била посещавана от представители на други светове с високо развита цивилизация (най-малко – те са имали космически кораби).

Освен това учените смятат, че артефактът , обнародван от мексиканското правителство , може да спомогне за разкриване на тайната на произхода на човешката раса на Земята.

Този артефакт мексиканското правителство пази в тайна в продължение на 80 години. Едва през 2012 г. група документалисти, начело с продуцента Раул Хулия – Леви, които работят в сътрудничество с висши мексикански служители, правят филм за тази древна находка.

a2

В допълнение Хулия – Леви твърди, че снимките са правени с подкрепата на президента Алваро Колом Кабалерос.

„В Мексико се пазят древни ръкописи, артефакти и други документи, които доказват убедително, че контакти между представители на народа на маите и посетители от други светове наистина е имало. Цялата тази информация ще бъде потвърдена от археолозите“- е казал Кабалерос.

В документалния филм на Хулия-Леви, има интервю с друг висш служител – министърът на туризма на Мексико Luis Garcia Augusto Rosado. Rosado е потвърдил съществуването на доказателства за контакт на маите с извънземните и е показал фрагменти с превод на древни ръкописи, които правителството държи в строга тайна в подземно хранилище. Той също така говори за съществуването на някакви „площадки за кацане в джунглата на около 3000 години“.

Всички тези тайни, ако се вярва на информацията, предоставена във филма на Хулия- Леви, мексиканското правителство крие повече от 80 години.

Филма на Хулия-Леви (Short Educational Film by Jason Kirby):

Прочетете още:

Древното мистериозно изкуство (част 1)

инфо: http://nepoznato.energetika-bg.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.