Астро: Ден на нашите заблуждения и грешки

Луната е в знак Водолей до 17:03ч

Нуждаем се от повече свобода и нови неща. Силно се усещат ограниченията, тежестта на работата, рутината на ежедневието, скучните отношения. Емоциите са променливи и непредвидими. Чести са проявите на нервност, внезапни емоционални кризи. Стават много съвпадения и случайности. Любовта е разкрепостена, активират се приятелските отношения. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват очите и ставите. Чувствителна е нервната система.

Луната се движи на празен ход до 17:03ч. Нищо важно да не се предприема.

Луната преминава в знак Риби в 17:03ч.

Доминиращ 19 лунен ден от 00:14ч на 22юни до 00:44ч на 23 юни

Ден на нашите заблуждения и грешки. Сега сме най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и тогава чак да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения. Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. Често това са провокации на тъмните сили.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

В този лунен ден биваме „проверявани” за гордост и отмъстителност. Неблагоприятно за общуване. Не трябва да се спори и да се изясняват отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване.

Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката ви. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден – никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Не бива да се стригат коси и да се режат нокти.

4 слънчев ден – Ден на активните занимания и за поемане на премерен риск. Ден на борбата за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Трябва да се застъпвате за тези, които са онеправдани и унижени. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати. Не трябва днес да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.