Астро: Ден на съблазни и изкушения

Венера е в квадратура с Марс (влияние до края на седмицата) – Този аспект засяга емоциите, засилва романтичните и сексуалните нужди, но намалява способността да ги реализирате по желания от вас начин. Тези енергии могат да причинят емоционален стрес, разногласия и проблеми в личните взаимоотношения, в общуването с партньори и колеги. Не позволявайте на емоциите да ви ръководят, не вземайте бързи решения. Не се препоръчва да се подписват споразумения за партньорство, брак и дългосрочни договори. 

Венера е в съвпад с Нептун – Този аспект е неблагоприятен за финансовите транзакции и важни решения. Практичността клони към нулата. Съществува опасност от парични и други измами, интриги, така че е необходимо много предпазливост.

Луната е в знак Риби от 01:45ч до 13:52ч на 29 януари.

Периодът е подходящ за благотворителна дейност, добре е за творчески занимания. Повишени са интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички дела, които изискват точност и внимание, за изчисления и фина ръчна работа. Може да се използват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации.

Уязвими са ходилата, пръстите на краката. Може да провеждате лечебни процедури на тези области, но не е подходящо за никакви операции. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола, чието действие се засилва сега повече. Полезно е да бъдете сред природата, особено при водоеми – това повишава тонуса, засилва менталната енергия.

Продължава 3-ти лунен ден до 09:26ч (от 08:55ч на 26 януари)

Следва 4-ти лунен ден от 09:26ч на 27 януари до 09:52ч на 28 януари

Символ на 4-ти лунен ден е „Райското дърво“ или „Дървото на познанието“. Спомнете си за Адам и Ева които вкусили от забранения плод от дървото на познанието и извършили грехопадение. И този ден е такъв – ден на грехопадението. Възможни са всякакви изкушения да ви съблазнят, може да ви се наложи да избирате между доброто и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в уединение, да практикувате изкуството на богатите „нищонеправене“ и да не вземате скорострелни решения. Особено актуална е поговорката днес: „По-добре десет пъти премисли, тогава режи“.

Това е двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. Преобладава излишна импулсивност.

Не е подходящо да се започват сериозни дела. Няма да донесат очаквания успех. Избягвайте събеседване за нова работа, тъй като може да завърши с провал. Не влизайте в спорове с началниците си.

Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре не излизайте, ако е възможно. Може да имате активни контакти, но се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Здраве – Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс – Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път точно сега.

Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Замислените цели и дела могат да се провалят.

13 слънчев ден – Денят е подобен на енергиен дъжд, пречиства негативната енергия. Всяка лоша мисъл днес може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.