Астро: Днес е добър знак да намерите дребни монети с герба нагоре

Слънце в квадратура с Юпитер – Силната проява на емоциите може да предизвика различни стълкновения. Снижение на творческите импулси, работоспособността е равна почти на нула. Този аспект може да ни направи суетни, екстравагантни, разточителни. Проявява се нашата силна воля. В този период лесно се престъпват границите на закона, на установените правила или на нравствеността. Правни конфликти и конфликти със закона и висшестоящите могат да възникнат. Продължителност около 2-3 дена.

Луната в съвпад със Сатурн – В по-раната част на деня, този аспект може да причини ограничения, депресивно и потиснато настроение, меланхолия и неразположение. Можем да бъдем недоволни, затворени, упорити и неискрени. Възможно е да възникнат задръжки в любовния живот. Отчуждаване. Сами по себе си бихме могли да се чувстваме самотни.

Луната е в квадратура с Уран – В по-късните часове на деня бихме могли да бъдем ексцентрични, непоколебими, раздразнителни и капризни, склонни да променяме настроенията, характерна силна чувственост.

Луната е в знак Козирог и се движи на празен ход до 10:40ч. Времето е неподходящо за предприемане на важни неща.

В 10:40ч Луната преминава в знак Водолей. Връзката с приятелите и социалните проблеми ни докосват дълбоко. Сега е най-подходящото време да се включим в социални каузи. Хората стават по-чувствителни и нервни. Поведението – свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Събужда се интереса към всичко ново, необичайно. Човек може да започне се бунтува и противи на това, което счита за несправедливо. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с комуникационните връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Доминиращ 22 лунен ден от 03:19ч на 15 април до 04:00ч на 16 април

Хубав, спокоен и благоприятен лунен ден. Ден на мъдростта, тайните знания и неприкосновеността. Енергията му подобрява умствените способности, засилва способността за духовно и творческо обновление. Изостря се чувството за справедливост. Сега новите знания се усвояват особено добре, появяват се нови идеи и решения. Трябва да се чете между редовете. Подходящо време за предаване на опит и знания. Добре е да се медитира върху сакрални символи, мандали, карти таро, руни.

В този лунен ден пред човек могат да се открият широки перспективи за достигане до щастието. Препятствията, които се появяват не са големи проблеми, а служат само като тренажор. Трябва да се търси положителната страна на всичко, което се случва.

Добре е да се проявява щедрост и великодушие, да се правят подаръци, макар и нещо дребно. Добродетелта днес дава големи резултати. Всеки, който замисля нещо лошо е обречен на провал. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми събития. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти.

Днес е добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Пазете си нервите и здравето. Не се претоварвайте физически и емоционално. Заболявания появили се в този ден са доста опасни. Необходимо е да се обърне особено внимание на бедрената кост, кръста, долната част на гръбначния стълб. По-добре да не правите резки движения. Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и всячески се приветства.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Покупки – Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

26 слънчев ден – Можете да се обърнете към Висшите сили и да помолите за помощ или друго, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Не си отказвайте нищо в този ден. Каквото ви хареса, вземайте го (в рамките на позволеното). Позволете си земните радости. Правете всичко с желание и от сърце. Направете подаръци на обичните ви хора.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.