Астро: Днес имат право да почиват само тези, които действително са заслужили

хороскоп

Днес Марс най-после излиза от своята ретроградност.

Луната е в знак Риби до 19:38ч на 28 август.

Луната в знака Риби увеличава чувствителността, хората търсят грижи, внимание, разбиране и съчувствие. Засилва се мечтателността, привлича тайнственото и мистичното. Усещането за реалност отслабва, затова е по-добре да не се предприемат важни неща, но този период е благоприятен за изясняване на фактите. Децата стават по-чувствителни от обикновено, капризни, кресливи, предпочитат да „летят в облаците“ . По това време не бива да се дава воля на отрицателните емоции, тъй като това не само няма да помогне, а напротив, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. Когато Луната е в знак Риби е полезно да бъдете сред природата, особено при водоеми – това повишава тонуса, засилва менталната енергия. Уязвими са ходилата на краката.

Доминиращ е 16-ти лунен ден започва от 20:26ч на 26 август и продължава до 20:55ч на 27 август.

Това е един светъл и чист ден, ден за миротворчество. Постига се равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Този ден е на Девата, която Георги Победоносец е освободил. Душата се чисти и чака като бял гълъб, кога ще бъде пусната от клетката.

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Днес имат право на почивка само тези, които действително заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната сила. При тях ще липсва всякакво желание, ще имат променливо настроение, целият свят ще им е крив и ще са постоянно раздразнителни. Но причината за всичко това са самите те.

Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти и ако живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, то ще се радва на живота, ще обича природата, ще му е понятен езика на растенията, животните и птиците. При условие, че успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти – злоба, завист, празното любопитство, отмъстителността, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) – той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители.

Постарайте се да стоите кротко и мирно, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и спокойствие. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Ден на чистите цветове – бяло, сребристо, небесносиньо. Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Ако се замърсят дрехите ни, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който постоянно е раздразнителен и се ядосва, страда от болести на жлъчката, а мъката и депресията могат да се отразят, например на стомаха. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др. Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден – пеперудата, гълъба.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

17-ти лунен ден, който започва от 20:55ч на 27 август и продължава до 21:23ч на 28 август.

Днес е 10 слънчев ден – не се препоръчва много да се работи. Не се препоръчва да бъдете на места с много хора. Смята се, че е по-добре уединението, пребиваване в пещери, мазета, затворени помещения. Откритите пространства сега са лоши. Не се отнасяйте твърде сериозно сега към живота. Ден за натрупване на сили, не за разпиляването им. Повече почивайте!

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.