Астро: Днес може да стигнете до интуитивно прозрение, просветление или озарение

Луната е в огнения знак Лъв до 21:38ч на 15 септември

Енергийният потенциал в това време е висок. Нараства увереността в собствените сили. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Сега е времето да изкажете похвала, да направите комплимент на хората, които заслужават. По това време е най-голям шанса да направите добро впечатление при запознанство.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

Продължава 27 лунен ден от 02:57ч на 14 септември до 04:09ч на 15 септември

Приятен и спокоен ден от лунния цикъл. Мистичен ден – време за откровения, познания и тайни. Задействат се мистериите на Нептун, затова човек лесно може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Време за подготовка за нов жизнен етап. Това е ден за опознаване на света около нас, разсейване на собствените илюзии, период на разбиране на неизвестното.

Отворете сетивата си. Денят е изпълнен с информация и ако сте внимателни към това, което се случва около вас, а също и ако слушате вътрешния си глас, ще имате възможност да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите всичко както е.

Потърсете съзнателно знаците, които ви изпраща Вселената. Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, да разберете направлението, в което трябва да се движите. Това може да стане чрез среща с хора, да попаднете на книга или филм, да дочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин.

Денят изисква рационално и ефективно разпределение на силите, тъй като енергията на деня, макар и стабилна, е много ограничена. Подобно на предходните лунни дни, настоящият ден е добре да се посвети на духовното развитие и вътрешна работа. Днес медитативните практики са идеални за това, тъй като те помагат да се постигне спокойно състояние, необходимо за вътрешната хармония.

Днес суетата не е приемлива нито в мисленето, нито в действието. Хубаво е да се избягва състоянието на скука, униние, тъга. Препоръчва се да се избягвате безполезни контакти и словоблудството. Полза ще донесе само общуването с хора с богат практически опит или със сродно мислене.

Двадесет и седмия лунен ден е добре да прекарате с близките си, да покажете грижи и внимание. Добре е да поискате прошка или да простите на онези, които са ви обидили, да върнете дълговете си.

Не отхвърляйте това, което ви предлагат днес. Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасно е: пиянството, да се слуша силна музика, да сте продължително време в сънено състояние. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Стомаха да не се натоварва с тежка храна.  Препоръчително е да не се консумират цитрусови плодове сега. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша червено вино, но умерено и от останалият алкохол по-добре се въздържайте.

Покупки – Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Днес е добре за подстригване. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

28 слънчев ден – В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня. Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Проявете внимание и загриженост към близките си. С благодарност приемайте всяка помощ. Ден за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за уединение, медитации.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.