Астро: Днешният ден е като скок в неизвестна пропаст

Нептун става директен днес.

Луната прави квадратура с Нептун (13:38ч).

Прави ни мечтателни, разсеяни, сънливи.

В такова състояние лесно може да се окажете под нечие влияние, затова избягвайте напористите хора. Човек реагира прекалено чувствително на всички събития и неприятности, поради това са възможни необмислени и неразумни постъпки под въздействие на силните чувства. Преценката ни за нещата сега не е обективна, затова избягвайте да вземате решения.

Луната е в знак Стрелец до 14:34ч на 28 ноември.

Луната в този знак носи стремеж към премереност и порядък, както и философска нагласа на хората. Не се учудвайте, ако забележите в другите прояви на демонстрация на компетентност. Активността също се засилва. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за уреждане на юридически дела.

Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност.

Не забравяйте, че намеса в чуждите дела може да има само тогава, когато ви помолят за помощ. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. Пазете се от прояви на прекомерен оптимизъм и гордост. Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система.

Продължава 1 лунен ден до 08:09ч

Доминиращ 2 лунен ден от 08:09ч на 27 ноември до 09:16ч на 28 ноември

Това е денят на първата стъпка и от това доколко правилно ще я направите, ще зависи целия ви лунен месец. Основното нещо, когато започнете бизнес (проект, дело) през втори лунен ден, е да не променяте решението си, т.е. ако сте планирали да направите това или онова, вече не трябва да започвате да се съмнявате, иначе няма да успеете. За това в този лунен период е много важно да се запази вътрешното доверие в действията и в правилността на намеренията. С една дума изобщо не бива да се тревожите.

Съмнението ще унищожи всяко начинание. Вторият лунен ден е като скок в неизвестна пропаст. Нужно е да задържим дъха си, да спрем потока от мисли и без забавяне да се хвърлим към бездната. Време за размисъл сте имали в първия лунен ден, а вторият е за активни, напористи действия.

Сега нищо не може да бъде преосмисляно, променяно и пренаписвано, дори ако изведнъж ви се стори, че сте сбъркали. Трябва да бъдете добри и щедри. Давайте подаръци, правете дарения. Смята се, че всяка сума, която пожертвате безкористно, ще ви се върне в рамките на един месец. Добрите дела също откликват и в бъдещето. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се ограничат контактите, да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Подходящо време за семейни реформи. Всякакви нови идеи при разумно обяснение ще бъдат приети без съпротивление и възражения. Подходящо време за интимност.

Morkadis

Може да разнообразите сексуалният си живот като изпробвате нови техники, любовни игри, позиции, нови места, да добавите нещо неизпробвано, нов нюанс. Не се страхувайте да експериментирате. Подстрижката – Подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата, както и работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват. Покупки – Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Практика само за 2 лунен ден

1. Изпийте на гладен стомах две чаши топла вода.

2. Затворете очи и направете три дълбоки вдишвания-издишвания, за да се настроите.

3. Отпуснете се и започнете да си представяте свои познати, колеги, приятели. Ако докато мислите за някой от тях и изпитате чувство на гадене, означава, че този човек е „вреден” за вас.

4. След това си представете местата, които посещавате. Ако от тях започне да ви се повдига, те също са вредни за вас. Опитайте се през този лунен месец да ги посещавате по-рядко, а най-добре да не ги посещавате изобщо. Може би следващия месец нещо ще се промени и те няма да са толкова негативни за вас. Но през този лунен месец е по- добре да не отивате там.

5. Можете също така да си представите ситуациите, които планирате, и да проверите дали ви се гади от тях или не. Проверете вашата работа, местата за забавление, бизнес проектите. И ако у вас се появи чувство на гадене, то знайте, че това е вредно за вас.

6. Същата проверка можете да направите и за хранителните продукти, които консумирате. 12 слънчев ден – Днес получаваме толкова, колкото сме заслужили. В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Денят е добър за медитация и молитва.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.