Астро: Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре

Луната e в знак Стрелец до
23:55ч на 24 март

Най-доброто време за учене и усвояване на нова информация. Луната в Стрелец носи емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред, хората сега са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се качества като щедрост, великодушие, решителност.

Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да се върви на дълги разстояния и да стоите дълго време прави.

Луната е на празен ход от 15:00ч до 23:55ч. – В това време не купувайте и не предприемайте нищо важно, не подписвайте договори.

Луната преминава в знак Козирог в 23:55ч.

Лунен календар: продължава 22 лунен ден от 01:03ч на 24 март до 02:14ч на 25 март

Ден на висшата небесна мъдрост. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползва.

Препятствията, които застават пред вас, не са големи проблеми, а служат само един вид като тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от сложната ситуация е там, където е и входа. Добър ден да преосмислите действията си.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори да е нещо дребно. Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата. Пазете си нервите и здравето.

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти. Въздържайте се от критики и лидерство.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не е подходящо за работа в екип.

Двадесет и вторият лунен ден е благоприятен период за всички видове покупки, но особено за закупуване на сладкиши и алкохолни напитки, по-специално добри вина и коняци. Освен това сега е добре да купувате всичко, свързано с духовността и мистиката, свещени предмети, броеница, фигурки на богове.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

След подстрижката в този ден може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Слънчев календар – 4 слънчев ден –  Време за изпълнение на дълга. Ден на борба за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.