Заснеха истинска русалка? (видео)

Шокиращо видео беше разпространено във виртуалната мрежа и вече е гледано от над 1 млн. души от цял свят

На кадрите се вижда изглед към неизвестен воден басейн, в който изненадващо се появява някакво мистериозно същество и почти мигновено се скрива обратно във водата. Към момента все още няма категорично мнение какво по-точно представлява наблюдаваното създание, макар че авторите на клипа твърдят, че това е истинска русалка. Не е ясно също така и дали кадрите са обработени по някакъв начин впоследствие или видеото не е манипулирано, за да произведе поредната световна сензация със заснетите кадри.

Авторите на клипа твърдят, че това е истинска русалка.


По-рано тази година подобна сензация взриви целия свят, след като в документален филм, показан по телевизионния канал „Animal Planet”, беше показано подобно мистериозно създание, приличащо също на русалка.

Самото видео е заснето от двама датски учени на 6 март в Гренландско море, докато се провежда подводната експедиция на д-р Торстен Шмит. В последните секунди на филма обаче телевизионният канал изненадващо заявява на своята многомилионна аудитория, че видяното от нея е чиста мистификация. Причина за подобен ход е желанието на канала отново да върне на хората загубеното усещане за чудо.

инфо: http://www.chudesa.net

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

3 коментара
  1. Елена 10 години ago
  2. ff 10 години ago
  3. Ная 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.