Астро: Днес много тайни неща могат да станат явни

Луната е в знак Скорпион до 06:08ч на 16 февруари

Енергията през тези дни действа върху подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Активират се процесите, формиращи нашите чувства. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Хората като цяло стават по-малко търпеливи, повече капризни и агресивни. Затова периодът е твърде конфликтен. Лекият флирт по това време повдига настроението.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Да бъдат особено внимателни бременните жени.

Продължава 22 лунен ден от 00:20ч на 15 февруари до 01:32ч на 16 февруари

Ден на висшата небесна мъдрост. Лунният календар определя 22 лунен ден като ден на индийският бог Ганеша, който предпазва от опасности, носи щастие и късмет. Силата е в спокойствието, а не в агресията.

Много да се работи в този ден не се препоръчва. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Желателно е повече да се почива или да се наслаждавате на живота.

В този ден се крие „златният ключ” към разкриване на тайните. Денят е посветен на мъдреците, философите, посветените, ясновидците, контактьорите. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Днес много тайни неща могат да станат явни.

В този магически ден умствените способности на човека и неговата интуиция са особено силни. Можете да научите нови неща за себе си и за света. Тайни знания могат да ви се разкрият, нови идеи и свежи оригинални решения на дългогодишни проблеми могат да ви връхлетят. Търсете знаци около себе си. Не забравяйте обаче, че знанието може да се използва само за добро, в противен случай то ще се обърне срещу вас.

Добре е да проявите щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори да е нещо дребно. Днес е необходимо да прекарате повече време на чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Заболявания появили се днес са доста опасни. В медицинския аспект човек трябва да бъде внимателен към бедрената кост, кръста, долната част на гръбнака. Резки движения е по-добре да не правите. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Обикновено в този ден в семейството всичко преминава мирно и спокойно, но понякога може да възникнат непредвидени ситуации. Избягвайте излишното обременяване със спорове и конфликти. Пазете си нервите и здравето.

Сексът във 22-ри лунен ден трябва да приключи с богата и празнична вечеря и за предпочитане на същото място, където сте правили любов. Не се препоръчва да ядете преди това. Не се претоварвайте, защото половите органи сега са уязвими.

Благоприятно за всякакви видове покупки, но особено за купуване на алкохол и сладкиши.

Също така е хубаво да се купуват предмети, които имат отношение към духовното и мистичното – икони, ароматни пръчици, мандали, янтри, мистични книги, свещени предмети, статуетки на богове.

2 слънчев ден – Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се, но не давайте пари на заем днес. Добре е да се общува, да се водят разговори. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Препоръчва се да се избавите от ненужни връзки и фалшиви приятели.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.