Дупка в земята погълна мъж докато спи (видео)

shОт CNN съобщават, че мъж на име Джеф Буш вероятно е загинал, след като огромна дупка е погълнала стаята му във Флорида, включително и него самият, докато е спял.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donete] по-долу. Благодарим Ви!

В четвъртък семейството е подало сигнал в полицията, че под спалнята се чул силен трясък.

Началникът на пожарната казва, че когато пристигнали на мястото, единственото нещо, което са видели е част от матрака, който е стърчал от дупката. По неизяснени засега причини, подът на спалнята е пропаднал.

На този етап издирването на 36-годишния мъж е прекратено, защото дупката се разширява и къщата може да се срути всеки момент.

Семейството на Джеръми Буш е невредимо. Те казват, че във фаталния ден са чули оглушителен трясък, а когато са отишли до стаята всичко е било изчезнало в пода. Чули са Джеръми да вика, но не са успели да го видят или да го извадят. Въпреки всичко те се надяват, че се е обазувал въздушен джоб, който ще може да запази Джереми жив, докато приключи спасителната операция.

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.