Астро: Подходящо време за прошка и прояви на любов

Тригонът между Слънцето и Луната вечерта благоприятства както отношенията, така и влияе върху общата атмосфера. Хората ще се чувстват оживени и в приповдигнато настроение.

Луната ще се движи на празен ход от 00:52ч до 12:57ч.

Не е подходящо за никакви важни действия и покупки.

Луната e в знак Овен до 12:57ч

Уязвима е главата и всичко по нея. Не се препоръчва да правите или вадите зъби, да се пробиват уши или други манипулации.

Луната преминава в знак Телец в 12:57ч.

Хората стават по-нежни  и милостиви, но също така с по-материална нагласа и практични. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. За да повишите и подобрите настроението, трябва да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво.

Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от простуда.

10 лунен ден до 13:42ч на 24 декември (от 13:21ч на 23 декември)

Денят е неразривно свързан със семейните връзки и кръвното родство.  Всичко, което е свързано със семейството сега е удачно. Не се препоръчва уединението. Добре е да бъдете с близките си хора. Подходящо време за прояви на любов.

Уязвими части на тялото – областта на гръдната кост и под ребрата. Ако е възникнала болка в тези части на тялото, това указва, че имате ваши вътрешни проблеми. Всяко заболяване възникнало в този лунен период е опасно и трябва да се вземат незабавно мерки.

11 лунен ден от 13:42ч на 24 декември до 14:06ч на 25 декември

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Не се препоръчва пасивен начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно.

Трябва да се внимава да не се  вършат лекомислени неща. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край.

Morkadis

11-ти лунен ден има силна енергия, която ако не бъде правилно овладяна, може да създаде достатъчно конфликти. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си.

При поява на всякакви здравословни проблеми да се вземат незабавно мерки. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

В много религии този ден се счита за ден на опрощение на греховете и увеличаване на доблестта. Енергията на този ден е такава, че всичко, което се прави или мисли енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всичко. Препоръчва се засилване на духовната дейност. Информацията, която получаваме в този ден, остава в нашето подсъзнание за дълго време.

9 слънчев ден – Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа,  да се поддържа постоянно горящ пламък. Добре е да се изгори всичко старо и ненужно.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.