Астро: Пробуждат се скритите сили в човек и в природата

Венера влиза във Водолей (08:43ч ) – Венера издържа стоически преминаването си през земният знак Козирог и сега спешно се нуждае от противовес и разпускане – във Водолей поражда по-добри перспективи за живота. Нещата стават по-лесни. Време за свободна любов. Тук ще остане до 13 януари.

Меркурий в квадратура с Нептун (06:21ч) – труден, стресиращ аспект. Най-лошото време за големи покупки. Тези дни се намалява способността за добри анализи, хората стават по- доверчиви към невярна информация. Правят се грешни изводи. Възможни са манипулации и измами от страна на нечестни хора. На никого не давайте пари на заем, тъй като тези пари едва ли ще ви се върнат. Не започвайте нови дела, не сключвайте сделки, не оформяйте кредити. Не подписвайте сега документи, не подписвайте контракти, договори. Неблагоприятно за търговия. Не е подходящо за посещение на лекар, не е подходящо за определяне на диагнозата на заболяването.

Луната е в знак Везни до 14:58ч на 21 декември.

Луната във Везни създава атмосфера на спокойствие и хармония. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. Удобно време да постигнете равновесие и да съблюдавате мярка във всичко, да отделяте еднакво внимание на всички, с които общувате. Опасно е да се изпада в крайности, както и да се отделя твърде много време само на един проблем или сфера на живота, забравяйки за всичко останало. Хората са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Повява се неоправдана мнителност, страх и неувереност в собствените сили. Всичко трябва да бъде в равновесие иначе повече ще загубите отколкото да спечелите.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Доминиращ 24 лунен ден от 01:04ч на 20 декември до 02:16ч на 21 декември Като цяло денят е благоприятен.

Пробуждат се скритите сили в човек и в природата. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели.

Време за активност и предприемчивост, начало на важни дела. Важно време, към което трябва да се отнасяме с повече отговорност. Ден, в който събираме плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно вашите дела. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Ден за разрушаване на старото и създаване на ново.

Може да се появят интересни мисли, добри идеи, да се вземат решения по важни въпроси, да се водят преговори. Всички действия обаче трябва да бъдат внимателно обмислени, тъй като се залага фундамента на бъдещите постижения. Прекрасен ден за творчество, за обучение, за получаване на нови знания.

Здраве – Денят се счита за физиологически тежък. Ден за укрепване на физическото и духовното здраве. Не е добре да се гладува, напротив – трябва да се яде и да се пият много течности. Противопоказно е да се употребява тежка и мазна храна, физическата умора, злоупотреба с алкохол. Възможно е обостряне на алергии или съдови заболявания. Болестите възникнали днес не са опасни. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.

Отношения – 24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден могат да стихнат и най-сериозните противоречия. Ако сте обидили някого, сега е най- добрият момент за извинение, ще го направите с лекота. Добър ден за контакти и завързване на познанства, съпружески отношения и любовни срещи.

Сексът сега се приветства, за количеството няма ограничения. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания, има лечебна сила.

Подстрижката днес или дори само подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.

5 слънчев ден – Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Добър ден за работа и за поставяне на делата в ред. По-добре не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви.

Morkadis

Други по-важни аспекти:

Луната в секстил с Меркурий (в 16:23ч) – хармоничен

Луна в квадратура със Сатурн (в 22:09ч) – дисхармоничен

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.