Бермудският триъгълник озадачи учени с кристална пирамида

пирамидаБермудският триъгълник изненада с нова загадка, крие тайнствена пирамида

Бермудският триъгълник, най-мистериозното място в света, а понякога и смъртоносно, в продължение на десетилетия е било цел на изследователите, които се опитват да разплетат редицата на мистериите скрити дълбоко в това загадъчно място.

Някои спекулират, че тук се случват странни природни аномалии, изчезват самолети и кораби. Други настояват, че това е зона на владение на напреднала неизвестна култура, която е оставила зад себе си фантастична технология, големи машини, които буквално изкривяват пространството и времето и отварят врати в други реалности.


Американски и френски изследователи са на път да направят монументално откритие. Кристална пирамида, отчасти прозрачна се намира на морското дъно от Карибския басейн, чийто произход и възраст засега остават неизвестни.

Тази пирамида според някои учени е доказателство, че Бермудският триъгълник е зона, в която е планирано да се създаде енергиен център, а също и за съществуването на древния — град държава Атлантида.

Според историята, пирамидата е била случайно открита през 1968 г. в зона близо до Бахамските острови, известна като „Езикът на океана“. Това име е получил заради формата на морското дъно от острова чак до дълбините на океана.

Изследователите имат теория, според която странна енергия се излъчва от дъното на океана и влияе на самолети, кораби и лодки. Ако легендарния град Атлантида наистина съществува, остатъците от него все още са недокоснати на дъното на океана.

Вижте още: 

СВЪРЗАНИ ЛИ СА АТЛАНТИТЕ С БЕРМУДСКИЯ ТРИЪГЪЛНИК?

инфо: http://www.razkritia.com/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.