Близначки родиха децата си в един и същи ден

14

Всички сме чували, че между близнаците съществува особена връзка, но историята, която днес ще ви разкажем е наистина изумителна, като западните медии отбелязват, че вероятността такова нещо да се случи е 1 към 150 000.

Главни действащи лица са 18-годишните близначки Бианка и Беатрис от Бразилия, които раждат децата си в един и същи ден, в една и съща болница и без те да са поискали от лекарите, са настанени в две съседни легла, просто защото това са единствените свободни места в цялото отделение.

С това обаче далеч не се изчерпват невероятните съвпадения. Бианка и Бетрис са женени за двамата братя, които срещат преди четири години и то в един и същи ден.

инфо: novini.bg

Вижте още: 

НЕВЕРОЯТНАТА ИНТУИЦИЯ НА БЛИЗНАЦИТЕ НАИСТИНА СЪЩЕСТВУВА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.