Всеки пети вярва, че съседът е извънземно

извън

Извънземните съществуват и живеят сред нас, маскирани като обикновени хора! В това вярват 20% от участниците в глобално проучване на Ройтерс. Изследването обхваща 23 000 възрастни в 22 страни.

Мъжете вярват повече, че истината е някъде сред нас. 22% от силния пол смятат, че извънземните живеят на Земята, докато при жените този процент е 17.

Тези, които вярват, че космическите същества обитават града им, са най-вече под 35 г. и имат различни доходи и образование.

40% от индийците и китайците са убедени, че извънземните същества се разхождат сред тях, маскирани като техни сънародници. Твърдението, че съседите са извънземни, се счита за абсурдно от най-много хора в Белгия, Швеция и Холандия, където 92% от анкетираните не са съгласни с него.

Оказва се, че хората в най-населените държави повече се съмняват, че съседите им са извънземни. Може би това се дължи на факта, че в страните с по-малко население хората се познават по-добре и по-малко се съмняват един в друг.

инфо: obekti.bg

Вижте още:

СРЕЩА НА ВИСОКИ ИЗВЪНЗЕМНИ И АСТРОНАВТИ Е НАБЛЮДАВАЛ БИВШ СЛУЖИТЕЛ НА НАСА
ИЗВЪНЗЕМНИ КРАЧАТ СРЕД НАС
ИЗВЪНЗЕМНИ В ДРЕВНОТО ИЗКУСТВО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.