Гадаене с чорапи разкрива какво те очаква в любовта

Ако искате да разберете какво ви очаква в любовта, можете да извършите лесно гадаене с чорапи. Ритуалът е елементарен и всичко, от което се нуждаете, са три чифта чорапи – бели, черни и шарени.

За да проведете сеанса, трябва да сте съвсем сами у дома и времето да е ясно и спокойно. Не правете ритуала, ако има силен вятър или буря навън, защото това може да промени резултатите от любовната гледанка.

След като сте спазили първите две условия, подберете трите чифта чорапи и ги поставете в празна кутия. Затворете очи и си се фокусирайте върху темите, които ви вълнувате в любовта.

Дайте си няколко минути да проясните мислите и желанията си. След това бръкнете в кутията, разбъркайте чорапите и извадете два от тях. Проверете в галерията ни как да тълкувате тяхното значение.

Два шарени чорапа

Очакват ви вълнуващи и страстни моменти на любовния фронт, но не се надявайте на твърде сериозни отношения. По-вероятно е комуникацията ви да остане само на ниво флирт. Съветваме ви да се наслаждавате на момента и да не храните големи илюзии за далечното бъдеще.

Два черни чорапа

Не хранете големи надежди. Не се очаква да имате големи успехи в любовта в близкото бъдеще. По-скоро ще се сблъскате с лъжи, интриги и измени. Определено няма да останете с добри впечатление от противоположния пол.

Два бели чорапа

Ако сте извадили два бели чорапи, ви предстои щастлива и задълбочена връзка. Имате всички шансове да стигнете дори до брак. Късметът е на ваша страна. Радвайте се, защото мечтите ви се сбъдват.

Бял и черен чорап

Предстои ви връзка, в която ще се чувствате като герой от сапунен сериал. Ще имате много радостни мигове, но няма да ви липсват и трудности. Ще трябва да преодолеете сериозни пречки и да се изправите пред много хора, за да защитите любовта си.

Шарен и бял чорап

Това ще е връзка, която ще започне съвсем спонтанно. В началото ще изглежда като невинен флирт и дори няма да отдавате голямо значение на случващото се. Но с времето нещата ще се променят. Неусетно ще се окажете влюбени до уши.

Morkadis

Черен и шарен чорап

Ще изпитате силни симпатии към някого, но той ще иска само приятелство от вас. Възможно е романтичните ви пориви да поставят край на отношенията ви завинаги. Затова мислете, преди да действате. Преценете кое е по-важно за вас – приятелството или любовта.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Гадаене с две зарчета! Разберете бъдещето си сега

Гадаене с камъчета отговаря бързо на въпросите ти

Циганско гадаене с игла: видове и начини на прилагане

Гадаене с “Да-Не“ на оризови зърна

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.