Гарвани донесоха подаръци на момиченце, което ги храни

1

Малко момиченце се сдоби с необичайна колекция лъскави предмети – няколко обеци, всичките различни, щипка за хартия, винтове, дори малка електрическа крушка, съобщи в. „Метро“. Всички те са й подарък от гарваните, които храни.

Габи дава на гарваните фъстъци, храна за кучета, остатъци от трапезата. Тя е започнала да го прави съвсем безкористно, защото обича птици. Гарваните не закъснели да изразят благодарността си. Те са й донесли и някоя и друга ядка да се почерпи.

инфо: БТА

Вижте още: 

КОТАРАКЪТ СЪС СВРЪХЕСТЕСТВЕНИ СПОСОБНОСТИ

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donete] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.