Гог и Магог – или войната на мислите, срещу мислите

1Войната на мисълта срещу мисълта започва на 11.9.1999 година. В свещените книги е описана като войната на Гог и Магог, Езикиел 38,39.

Днес, ако сме откровени със себе си, осъзнаваме, че сме постоянно бомбардирани от мисли, по-голямата част, от които са свързани с несигурност и страх: какво ще се случи утре? Както в личен аспект, така и в глобален. И това усещане ни обзема изведнъж, без да мислим предварително като например: „сега, като ми е толкова спокоен живота, ще поанализирам какъв ще е живота ми през следващите две години, докато получа паническа атака“. Никой не използва един съзнателен процес, за да генерира в живота си страх, паника, съмнения, абсолютно реактивно се случва, без да мислиш изобщо.

През 80-те и 90- те години основните източници на приходи за фармацевтичните компании са антибиотиците и аспирините. Днес, Основните източници на приходи на фармацевтичния свят са анксиолитици (психоседативни лекарства, които действат успокояващо, премахват тревогата, страха, безпокойството и други нарушения в емоционалната сфера), антидепресанти и лекарства за ерекция. Като последните се купуват не от мъже, които имат нужда, а от хора между 25 – 40 годишна възраст. Когато вземеш от тези лекарства, действат ти успокоително, за кратко време, 4-5 часа се чувстваш свързан с безкрайна светлина и постепенно ставаш зависим от тях, от успокоителните.

Въпроса не е да разрушим фармацевтичните компании и да не купуваме лекарствата им. Има начини, с наши собствени средства, без успокоителни, да се научим да живеем спокойно.

Първото, което трябва да направим, е да разберем откъде идва тази несигурност и страх. Никой не си казва: започвам да мисля да се страхувам: не е необходимо процес на предварителен план как ще действаш. Например: този човек, след като се държи така с мен, сега ще започна да му се карам, да крещя, защото ще се почувствам по-добре и т.н. Не! Това е автоматично, не иска никакъв контрол, действаш реактивно, без да мислиш. И най-жестокото е, че тези мисли, които не знаем как идват и ни карат да действаме реактивно, генерират, създават постоянно действителността, която ни заобикаля.

Знаем, че ако реакционираме и се скараме с някой, ще предизвикаме скандал, без значение дали ще можем да контролираме или не ситуацията.

Не Контрола на мислите е много по – опасно, защото ти създава реалности, които не се манифестират само чрез този скандал, а модифицират целия ти живот, всичко, което те заобикаля, цялата ти реалност.

Нашия мозък получава мисли. Един много лесен начин за контролиране на мислите, които получаваме, е като се програмираме да имаме сигурност. Преди всичко сигурността, увереността, трябва да идва от познанието. Има огромна разлика между вяра и познание.

Поеми контрола на живота си чрез един съзнателен процес на всички мисли, които получаваш и мислиш. Спри мислите, бъди проактивен човек, т.е. контролиращ ситуацията, чрез моделиране на самите мисли, а не чрез изчакване и реагиране на вече настъпилите събития. Винаги трябва да съзнаваш, че всяка ситуация, която ти се случва, е отговор на твоите мисли. Когато държиш контрола над мислите си, реалността ти се променя. Ако в мислите имаш война – виждаш война. Ако имаш мир – виждаш само усмихнати лица.

Има методи за спиране на мислите. Първо трябва да знаем, че подсъзнанието е в непрекъсната комуникация с нас, но ние сме отрязали канала, по който се свързваме с него. Когато възобновим комуникацията с подсъзнанието си, всичко се променя, в самия момент. А това е наистина много лесно и просто. Още повече, когато започнеш процеса на отучаване, следващия етап, през който преминаваш е, че преди да получиш мисълта и ситуацията, тялото ти те известява.

Накратко: първо получаваш симптом и след това идва мисълта, ситуацията, но вече знаеш за какво става дума, защото познаваш кодовете на тялото. Можеш да си премахнеш за секунди симптома и когато ти се манифестира ситуацията, вече си готов и не реагираш реактивно, а само наблюдаваш, съзнателно и проактивно. Освен това, можеш да развиеш една способност, улавяш така да я нарека войнствената мисъл, преди да е връхтеля с цялата си мощ и я елиминираш с друга мисъл, която на теб ти харесва.

Прилагай го постоянно и просто бъди уверен, че ако използваш тази система, живота ти започва да се подобрява.

инфо: bionevroemocia.com

Вижте още: 

МИСЛИ НА ПЕТЪР ДЪНОВ ЗА ЛЮБОВТА

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donete] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Димитър 4 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.