Днес е един от най-мистичните дни, в които можем да бъдем осенени от Божествена тайна

Човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции. По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от стомах и черен дроб е възможно обостряне на хронични заболявания, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ядене на тежка храна.

Луната влиза в знак Лъв в 18:00ч. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът.

Лунен календар – Продължава 20 лунен ден до 20:52ч на 24 ноември

Ден за алхимия на духа. Символна този ден е орела. Един от най-мистичните дни, в които можем да бъдем осенени от Божествена тайна. Време за космическа любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение.

Ден за размишления и в който можете да вземете важни решения. Днес Небесата щедро даряват тези, които излъчват енергията на любовта и доброта към околният свят. Вярвайте, надявайте се, смейте се и ще получите това, което искате, без никакви пречки отвън.

Денят е изпълнен с положителна енергия и добри вибрации. Чудесно време за комуникация, развиване на отношения и укрепване на връзките. Въпреки това, ако възникнат кавги и конфликти сега, трябва да се потушават още в зародиш, иначе може да преминат в продължителна „война“. Помнете, че хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Добър период за възстановяване на семейната хармония, за синхронизиране на интересите. Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни, умерени. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

В 20 лунен ден е уязвим стомаха, затова е полезно гладуването. Сега са засилени целебните свойства на водата. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Сънищата са непосредствено свързани с конфликта между вашата личност и обществото. Това могат да бъдат родители, деца, партньор, колеги и други. Анализирайки символите в съня си, трябва да намерите отговор на един прост въпрос: какво да направите, за да постигнете хармония между себе си и света.

Следва 21 лунен ден от 20:52ч на 24 ноември до 21:55ч на 25 ноември

Слънчев календар – 9 слънчев ден – Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Полезно е да се ходи пеша. Дългосрочни покупки – в никакъв случай. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа.

По-важни аспекти:

Меркурий влиза в знак Стрелец

Луна тригон с Меркурий

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.