Ексвоенен от Израел разкри извънземна тайна

pixabay.com

„Ние сме в контакт с извънземни“, това е заявил пенсионираният генерал от въоръжените сили на Израел и в момента преподавател в местен университет Хаим Ешед, написа в. Джерусалем пост.

По думите на човека, ръководел над 30 години програмата за космическа сигурност на еврейската държава, страната му и САЩ в продължение на дълго време са контактували с представители на Галактическа федерация.

Според Ешед извънземните не са искали да се обявяват пред други държави, защото човечеството не е било готово да се срещне с разумни същества от други планети. Той също е посочил, че от Галактическата федерация са помогнали на американците в изучаването на Марс. „Под повърхността на Червената планета има научна база. Там работят и хора, и извънземни“, е казал още ексвоенният.

Мъжът на въпрос на журналист защо е разкрил за контактите и сътрудничеството чак сега е отговорил: Има неща, което не трябва да се разгласяват веднага. Ако бях съобщил тази новина преди пет години, сигурно щяха да ме приберат в специализирана болница. Сега хората станаха по-отворени към новото и това е за добро.

източник: novini.bg

Вижте още:

Аполо 10: Контакт с извънземни или бъг в системата? (видео)

Ави Льоб настоява – Оумуамуа все пак е извънземна технология

Знаете ли, че част от човешкото тяло има извънземен произход?

Извънземните ли ръководят живота на Земята?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.