Ето каква ще е годината на свинята за теб и близките ти

Според китайския зодиак 2019 година е годината на свинята. Това е и последната зодия от китайския хороскоп. Специфичното при него е, че през всяка година отговаря на конкретен знак, като знаците са 12.

Годината ще е изпълнена с късмет. Това е идеалното време да започнете нови начинания, защото според китайския зодиак всички те ще ви донесат късмет и добри парични постъпления. Очакванията са за една истински позитивна година във всички аспекти и за всички зодии, защото свинята – животното-символ на зодиакалния знак, привлича успех. Затова пред годината препоръчително е да държите някъде в дома си фигурка на прасе. Тя ще ви донесе благоденствие. Тотемът ще ви помогне да привлечете енергията към себе си.

Като цяло всички зодии ще се радват на положителна енергия, нови възможности, успех в начинанията. През годината на свинята се очаква добро финансово състояние за представителите на различните знаци.

Повечето хора, които все още не са срещали любовта, ще я срещнат през годината, а тези, които вече са открили своите партньори, ще живеят с тях в хармония. Разбира се, в любовен аспект може да се очакват някои предизвикателства – това, което трябва да научим през годината на свинята, е, че трябва да правим компромиси, да преглъщаме егото си и да определяме правилно приоритетите в живота си.

С изпитания по пътя ще се срещнат всички зодии. Това, което ще научим през предстоящата година – как да преглъщаме егото си, как да подобрим преценката си, кога да си даваме почивка, кои са приоритетите ни.

2019 година е времето, в което да обърнем внимание на себе си, на семейството си и на любимите си хора. Това е и годината, в която трябва да ценим повече себе си.

В китайския зодиак се препоръчва в годината на свинята да се отървем от всичко токсично – навици, връзки, хора. Защото хармонията е акцентът на годината, а в пълна хармония можем да живеем само тогава, когато усещаме вътрешен мир и удовлетворение.

Годината ще завърши на 24 януари 2020 година, така че се възползвайте от всичко, което годината на свинята ви е подготвила. И вярвайте, че е за добро.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Нумерологичен анализ за 2019 – годината на Юпитер

Какво ви очаква през 2019-а според личното число?

Големи промени във финансовата и любовната сфера за 5 зодии през 2019

Предсказанията за 2019 г.: С Владимир Русия влиза във война

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.