Ето как астронавтите си мият косата в Космоса

Животът в Космоса определено не може да се сравнява с този на Земята. Да вземем например миенето на коса. Как всъщност се осъществява това при нулева гравитация?

Карън Нибърг – член на експедиция 36 на Международната космическа станция – ще ви покаже стъпка по стъпка в следващото 3-минутно видео.

инфо: obekti.bg

Вижте още:

Космическото излъчване вероятно ще убие астронавтите много преди да стигнат до Марс

Астронавтите от Аполо чуват тайнствена музика от далечната страна на Луната

Интимни подробности от живота на астронавтите

Астронавтите, които вярват в извънземни

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.