Ето кои са най-подходящите ви приятели според зодията

приятели 1

Приятелствата се градят на доверие,общи интереси и забавление. Също както при децата, създаваме приятелства с онези, с които се разбираме най-добре. Но за разлика от детските приятелства, след определена възраст трябва повече да внимаваме кого допускаме в приятелския си кръг и на кого споделяме тайните си.

Ето приятелства с какви хора трябва да избягвате според зодията си:

Овен

(21 март – 19 април)

Вие избягвате приятелства, които потискат вашия приключенски дух. Като Овен, не обичате да сте ограничени и да се запъвате наоколо. Един приятел, който се опитва да отнеме автономията ви или да говори от ваше име, не е ваш приятел.

Телец

(20 април – 20 май)

Вие избягвате приятелства, които са изпълнени с натиск и очаквания. Можете да бъдете много упорити и да мислите по ваш собствен начин, особено когато искате да се отпуснете и да останете у дома си. Като Телец, мразите, когато другите ви обвиняват в нещо. Затова избягвате приятелства, които компрометират личното ви щастие и хармония.

Близнаци

(От 21 май до 20 юни)

Вие избягвате приятелства, които са прилепнали и прекалено зависими. Като Близнаци, оценявате независимостта си и приветствате промяната в живота си. Приятелствата, които се опитват да ви задържат на едно място или да претендират за вашето време, никога не са приятелства, които свършват добре.

Рак

(21 юни – 22 юли)

Вие избягвате приятелства с тези, които са егоисти и не отделят време, за да ви се отворят истински. Като рак, не сте случайни хора и не можете да сте полу-приятели с определени хора. Приятелствата, които са плитки, не са истински приятелски отношения за вас.

Morkadis

Лъв

(23 юли – 24 август)

Вие избягвате приятелства, които са дребни и неприлични. Като Лъв вие сте невероятно горд и почтен човек. Вашите приятели ви уважават и в замяна вие трябва да се уверите, че имате основание да ги уважавате. Като цяло, вие сте склонни да избягвате приятелства с тези, които непрекъснато променят плановете или ви третират като втори вариант.

Дева

(23 август – 22 септември)

Вие избягвате приятелства, които са незрели. Хората, които третират всичко като шега или постоянно правят безотговорни решения, не са на високо място в списъка ви с приятели. Като Дева, вие обичате да планирате и картографирате части от живота си. Именно затова лесно се дразните от онези, които се подиграват с другите, че са отговорни и зрели.

Везни

(23 септември – 22 октомври)

Вие избягвате приятелства с онези, които се опитват да ви объркат или ви притискат да правите каквото те искат. Докато сте невероятно очарователен и социален човек, вие също така имате нужда от своето собствено пространство и време за себе си. Някои приятелства ще се опитат да променят вашите решения и да ви притиснат да изберете. Обикновено тези приятелства няма да издържа много дълго. Вие сте човек, който се обгражда с хора, уважаващи него и неговите нужди.

Скорпион

(23 октомври – 21 ноември)

Вие избягвате приятелства с тези, които са безразсъдни и егоистични. Като Скорпион вие сте дълбоко емоционални и сте склонни да приемате нещата много лично. Следователно, обикновено сте лесно раздразнени от онези, които се грижат само за себе си и ви пренебрегват.

Стрелец

(22 ноември – 21 декември)

Вие избягвате приятелства, които вземат живота твърде сериозно. Вие се радвате на игрив хумор и често се чувствате съдени от тези, които са твърде зрели. Докато знаете, че животът има сериозни моменти, обичате да държите нещата възможно най-леки. Тези, които са прекалено предпазливи и строги, не са ви близки приятели.

Козирог

(22 декември – 19 януари)

Вие избягвате приятелства с тези, които имат много малко амбиции и планове. Като Козирог обичате да се обграждате с страстни и успешни хора. Вие сте вдъхновени и мотивирани от гения на другите и се гордеете с тези, които са във вашия вътрешен кръг. Като цяло, вие никога не сте сериозно привлечени от някой, който не се интересува от бъдещето или кариерата си.

Водолей

(20 януари – 18 февруари)

Вие избягвате приятелства с онези, които са умишлено невежи и нямат никакво желание да се учат. Знанието ви е едно от най-важните и мощни неща в света. Следователно, не ви е грижа много за човек, който е самодоволен и никога не предизвиква собствените си мисли.

Риби

(19 февруари – 20 март)

Вие избягвате приятелства с тези, които не зачитат творчеството и оригиналността. Като Риби често сте вдъхновени от света около вас и се наслаждавате на дълбоко обсъждане на идеи с близки приятели. Като грижовен приятел очаквате вашите приятели също да се интересуват от живота ви и да се чувствате пренебрегнати от някой, който е плитък и вглъбен в себе си.

инфо: actualno.com

Вижте още:

Защо трием приятели във Facebook

Ако смятате, че останалите хората имат повече приятели от вас, вероятно грешите

10 причини защо приятелите ни намаляват с годините

Разпознайте ги: Половината ви приятели не са ви приятели!

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.