Жаклин Кенеди била обречена от съдбата да привлича трагедии

жаклинЖаклин Кенеди е била като „детонатор“ на кризисни ситуации, категорични специалисти

Жаклин Кенеди е била обречена от съдбата да изживее огромни трагедии в живота си. Съпругата на застреляния американски президент Джон Кенеди е била предупредена от специалисти, че животът й ще търпи сериозни сътресения. Това се е случило малко преди убийството на президента. Според запознати няколко месеца преди фаталното пътуване на президентската двойка до Далас, Жаклин Кенеди поискала да й бъде изготвен хороскоп.

Нещо нетипично за нея. В изготвения хороскоп експертите видели т.нар. „критичен градус“ в основата на възходящия знак на картата й. Казано по-прост начин, без самата тя да подозира, Жаклин Кенеди е била белязана да привлича кризисните ситуации. Според експертите, в това се крие и съдбовната й обвързаност с Джон Кенеди – човек, изначално обречен да загине твърде рано.


В хороскопа на президента пет планети, заедно със Слънцето, се намирали в 8-ми дом, известен в астрологията като „Дом на смъртта“. По този начин бил обречен и бракът на Жаклин Кенеди с Аристотел Онасис. Действително, през 1963 година се случват редица трагедии, белязали завинаги живота на тогавашната първа дама на САЩ.

Президентската двойка загубва малкия си син Патрик, роден недоносен на 7 август 1963 година и починал само два дена по-късно. Мъката покрай загубата сближава Джон и Джаки, но само няколко месеца по-късно – на 22 ноември същата година, президентът е убит и Жаклин Кенеди остава вдовица. Само няколко години по-късно – на 5 юни 1968 година братът на Джон – Робърт Кенеди, който остава най-близкият човек за Джаки след смъртта на съпруга й, също е застрелян.

Самата Жаклин Кенеди неведнъж е изтъквала пред близките си, че се бои много, тъй като усеща дъха на смъртта където и да отиде.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

ПРОКЪЛНАТИТЕ ФИЛМИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. neia 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.