Златното правило на трите неща!

съдба

Хората, откакто съществуват, се опитват да разберат „смисъла на живота“ и искат да намерят своето място „под слънцето.“ Философските идеи за структурата на Вселената и религията дават своите отговори на тези ежедневни въпроси.

Веднъж един мъдър човек е казал: „В света има три неща, от които зависи животът ни.“ Не е тайна, че числото 3 има магически свойства и се смята за ключово във всички религии по света. Хората, които знаят това правило, са посветени в тайната на Вселената и насочват мислите си в правилната посока.

3 неща, които не се връщат обратно – дума, възможност, време.

3 неща, които не трябва да губите – чест, мир, надежда.

3 неща, които да цените в живота – доверие, вяра, любов.

3 неща, които не са надеждни – късмет, власт, състояние.

3 неща, които определят човека – постижения, честност, работа.

3 неща, които унищожават хората – гняв, вино, гордост.

3 неща, които са най-трудни за казване – „помогни“, „прости“, „обичам“.

Сега вече знаете истината за трите неща. Те ще ви помогнат да разберете смисъла на съществуването и да преодолеете жизнените бариери. Обръщайте се към тези правила и се радвайте на ценните моменти.

инфо: lifebg.net

Вижте още: 

НА ТОЗИ СВЯТ НЯМА НИТО ЩАСТИЕ, НИТО НЕЩАСТИЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.