Избери йероглиф и виж от какво имаш нужда точно сега!

5

Всеки от нас си мисли, че познава добре своята същност, наясно е до болка с всеки свой недостатък, както и с най-големите си достойнства. Вероятно смята и че знае отлично от какво точно има нужда в този момент от живота си.

Истината обаче е, че това, което смятаме за най-важно за нас, в действителност може и да не е. Възможно е на подсъзнателно ниво да имаме някакви нужди и дори да не си даваме сметка за тях.

За да узнаете кое е това нещо, което най-много ви липсва в ежедневието ви точно сега, направете нашия бърз тест.

За целта разгледайте внимателно йероглифите на изображението по-горе и изберете само един от тях. Този, който привлече вниманието ви най-напред, е вашият йероглиф.

Проверете неговото значение и узнаете какво най-много не ви достига на този свят.

Йероглиф 1

Ако сте избрали червения йероглиф, това означава, че в живота ви липсва любов и въобще силни емоции. Това може да се дължи на факта, че сте охладнели към половинката си или просто нямате такава. Без значение от причината, трябва на всяка цена да поправите нещата. Намерете човек, който да удовлетвори вашите потребности, защото в противен случай, съществуването ви ще бъде лишено от всякаква радост.

Йероглиф 2

Вие сте от хората, които имат нужда повече вяра и вдъхновения, за да осъществят мечтите си и превърнат своя живот в приказка. Неволите, с които се сблъсквате непрекъснато, ви смачкват и ви карат да губите увереност в своите постижения. Имате добри идеи, но така и не намирате куража да ги осъществите. А трябва да го сторите, защото хрумванията са ви добри и могат да намерят голяма подкрепа.

Йероглиф 3

Липсва ви спокойствие! Вие сте под напрежение непрекъснато, защото постоянно кроите някакви планове и се опитвате да предвидите с точност неща, които понякога дори не са ваша работа. Това ви помага да избегнете доста проблеми, но и ви пречи да се насладите на живота си, защото непрекъснато съзнанието ви е заето с някакви изчисления. Опитайте се поне от време на време да се откъсвате от света и да си подарявате релакс. Не е нужно да мислите за всичко и всички непрекъснато!

Йероглиф 4

В момента имате най-голяма нужда от повече кураж. Отдавна сте поставени в ситуация, която не ви допада, но нямате смелостта да излезете от нея. Възможно е да заемате позиция в службата, която не ви харесва, или да се намирате в изчерпано партньорство без бъдеще. Без значение от обстоятелствата, е крайно време да се освободите от тези тежки окови веднъж завинаги. Не губете повече време и имайте куража да се изправите пред проблемите си.

Йероглиф 5

Morkadis

Имате нужда от хармония. Напоследък егото ви ви кара непрекъснато да влизате в тежки спорове с околните и да се доказвате като по-квалифицирани в една или друга област. Това, може да ви помага да се чувствате по-висши от останалите, но повярвайте, че вреди много на комуникацията ви с колеги, приятели и близки. Опитайте се да правите повече компромиси при общуването и ще възвърнете хармонията, от която толкова се нуждаете.

Йероглиф 6

Имате огромна потребност от спокойствие и щастие. Конфликтите, които водите, отнемат прекалено много от енергията ви, а изтощението ви пречи да се наслаждавате истински на малките неща в живота. Трябва да се откажете от вечното си воюване с околните и да бъдете по-позитивни. Отделете време за себе си и любимите си занимания. Научете се да забелязвате основно положителните страни от света и да им се радвате.

Йероглиф 7

Вие живеете хармоничен и спокоен живот. Имате връзка, която ви удовлетворява или просто сте щастливи от своята самота. Доволни сте от работата си, както и от хората, с които общувате. На пръв поглед изглежда, че всичко при вас е идеално, но всъщност не е така. Вие имате нужда от нови изживявания, които да ви накарат да потреперите от вълнение. Иначе рискувате да навлезете в рутина.

Йероглиф 8

Избралите този йероглиф се самокритикуват и се вълнуват особено от чуждото мнение. Това се дължи на факта, че имате твърде много комплекси и не вярвате в собствените си достойнства. Налага се спешно да подобрите си мнението за себе си да се приемете с всичките си качества. Докато не се научите да се обичате истински, няма как и другите да го направят!

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Вижте тази КАРТИНКА, изберете кой е най-глупавият и ще разберете какви сте!

Кой силует е на момиче? Изберете и вижте резултата! 

Дърво на желанията: Изберете плод и вижте дали ще ви се сбъдне

Нали знаете, че слончето носи късмет? Изберете си едно от 6-те и вижте какво ще донесе на вас

Дами, изберете коя метла ще яхнете и узнайте каква вещица сте

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.