Имате желание, което искате да се изпълни? Направете този ритуал!

Съществуват безкрайно много начини, с които да подскажем на Вселената какво се крие в душата ни, за какво мечтаем

За следния ритуал ще имате нужда от връзки за обувки. Може да са с различен цвят, добре да не са черни. Не защото черното е лош цвят, а заради това, че той ограничава нашето световъзприятие. При това няма никакво значение дали връзките са нови, или неизползвани.

Намислете желанието си, държейки връзките в ръце. Отнесете се отговорно към този процес. Важно е във формулировката да няма излишни думи, минало или бъдеще време, и отрицания. Колкото по-ясно е желанието ви, толкова по-скоро ще се реализира в живота!

Отидете в дома си, там да го привържете. Желателно е това да е някакъв ваш кът или пространство, където обичате да прекарвате свободното си време.

Връзките може да завържете на вратата на шкафа, на дръжката, на стола, на леглото и т.н. Преди да започнете, произнесете на глас заветното си желание и след това завържете връзките за обувки с думите:„Завързвам връзка, желанието към себе си привързвам“.

И това е всичко. Един възел е напълно достатъчен. Но ако искате да направите повече, няма ограничения. Постъпете така, както ви подсказва сърцето.

инфо: popantofi.com

Вижте още:

“40 дни, 40 пъти” – ритуал за изпълнение на желания

Имате желание, което искате да се изпълни? Направете този ритуал!

Как да сбъднете желание с чаша вода

Aлфа- състоянието като магически инструмент за изпълнение на желания

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.