Инстинкт за самосъхранение – изберете една врата!

Инстинктът за самосъхранение е поведение, което е прието в животинското царство. Например, една газела може да усети присъствието на лъв, който я дебне, без да го вижда. Този инстинкт е част от природата, следователно е вроден.

Този инстинкт е различен от човешката култура. Няма човек без култура, следователно хипотезата, че човек е вид, развил се извън границите на своя инстинкт, не изглежда толкова невероятна. Но наистина ли е така?

Правилата на този тест са доста прости. Пред вас има 3 врати, всяка от които води към стая. Зад първата врата се намира огнена стая. Зад втората врата се крие престъпник, въоръжен с огнестрелно оръжие, който е готов да ви застреля. Накрая зад последната врата има мечка, която не е яла повече от година. Трябва да изберете вратата, през която трябва да влезете. Имате ключ и топка. Целта, очевидно, е да оцелеете.

Този тест тества вашия инстинкт и способността ви да вземате бързи решения, дайте си минута време, преди да дадете отговор!

Първата врата

Избрали сте огъня и, за съжаление, не можете да оцелеете дълго време. Винаги е добре да знаете какво говори този избор за вас. Вероятно сте взели решението твърде бързо. Не се страхувате да поемате рискове в живота си, само понякога рисковете са твърде големи. Научете се да отделяте повече време за обмисляне и оценка на плюсовете и минусите на вашите решения.

Втората врата

Избрали сте вратата, зад която има въоръжен престъпник, който може да ви нападне. Не подценявайте смъртността на огнестрелните оръжия, влизането в тази стая ще означава вашата смърт. Изборът на тази врата означава да поверите живота си в грешни ръце и, за съжаление, това не винаги е добра идея. Бъдете по-независими и не се доверявайте сляпо на другите хора.

Третата врата

Избрали сте вратата с гладна мечка. Мечка, която не е яла повече от година, ще ви изяде без колебание, само вие ще се появите в нейното зрително поле. Въпреки че може да преживее дълга зима без храна, мечка, която не е яла толкова дълго, определено е мъртва мечка.

Поздравления, преминахте този тест!

А топката, ще попитате. Топката е капан. Топката не може да бъде полезна при огъня и дори ако имате ръка на олимпиец, който я хвърля срещу престъпника, няма да бъдете спасени. Ако сте прекарали много време в опит да разберете полезността на топката, вероятно ви е трудно да вземате решения в живота си.

Понякога прекаленото обмисляне е безполезно, просто трябва да се научите да се доверявате на себе си и на своя избор.

източник: bukvarche.com

Morkadis

Вижте още:

Изберете планина и разберете какво се крие в подсъзнанието ви

Разберете вашето душевно състояние, като изберете картинка

Тест само за дами. Изберете един мъж и узнайте повече за себе си!

Прецизен тест – какво видяхте първо на картинката?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.