Каква е представата за женска красота по света

Американската журналистка и фотограф Естер Хониг създава много интересен фото проект, който отговаря на един много труден въпрос по гениален начин – как да сравним представата за женската красота по света? Решението на Хониг е брилянтно просто: тя изпраща свой портрет на фрийлансъри работещи с Photoshop от различни държави по света с едно желание – да я направят „красива“. И професионалистите или аматьорите приемат задачата и преобразяват портрета през своя поглед, давайки на Хониг и на нас поглед към това какво мъжете от всички тези страни счита за красиво.

Лицето на Хониг явно и понякога не толкова явно се мени драстично, сменяйки формата си и цвета си докато пътува по света. А коя снимка считате вие за красива?

2

3

4

5

6

7

8

9

10

2

3

4

5

6

7

8

9

10

2

3

4

5

инфо: viralno.bg

Вижте още:

 

 

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.