Какво да не правим по време на ретроградните планети?

Много е важно да преценяваме действията си, за нас това може да бъде период на преосмисляне на жизнените ценности, пише blitz.bg

2022 година започва с много надежди и желание за промяна. Ето защо е важно да планираме и преценяваме действията си разумно, а за това е важно да знаем кога е ретроградното движение на различните планети.

Въздействието на ретроградния Меркурий засяга сферата на общуването, пътуванията, обучението и търговската дейност.

Именно в тези области може да възникнат трудности и риск от грешки. През 2022 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти:  14 януари – 3 февруари; 10 май – 2 юни; 9 септември – 2 октомври; 29 декември – 18 януари 2023 година.

В тези периоди не се захващайте за нови дела, не тръгвайте на път. Не е подходящо да закупувате нова техника. Най-добре се заемете с поправянето и довършването на стари задачи.

Ретрограден Марс.

Марс е активното мъжко начало. По време на ретроградното му движение се повишава риска от физически травми, възникването на конфликти, проблеми и провалян на големи проекти, скандали с близките. Затова бъдете внимателни и избягвайте възникването на подобни ситуации.

През 2022 година Марс ще бъде ретрограден от 30 октомври до 12 януари 2023.

Ретроградният Юпитер действа най-силно на хора, които са въвлечени в обществения, социалният и политическия живот. За тях това може да бъде период на преосмисляне на жизнените ценности.

През 2022 година Юпитер ще е ретрограден от 28 юли до 23 ноември.

Ретроградна Венера – според астролозите в този период може да се очакват промени в три сфери – любовта, парите и творчеството. В живота на мнозина може да се появят противоречиви емоции, проблеми в любовта и кариерата. Обмисляйте много внимателно всяка стъпка в тази област.

Венера ще продължи ретроградното си движение до 29 януари.

Ретрограден Уран – планетата на иновациите и внезапните промени. Той променя стереотипите. Необмислените постъпки по време на ретрограден Уран мога да разклатят стабилността, както в личните, така и в деловите въпроси.

През 2022 година Уран ще е ретрограден от 1 до 18 януари и от 24 август до 31 декември.

Morkadis

Ретрограден Нептун – планетата на мечтите, илюзиите и грешките. Когато Нептун е ретрограден, представите ви може да преживеят крах, но само онези, които не са съответствали на действителността.  През 2022 година той ще е ретрограден от 28 юни до 3 декември.

Ретрограден Сатурн – отговаря за дисциплината, властта и кариерата. Тези процеси може да се забавят по време на ретроградното движение на планетата. Тогава не купувайте недвижимо имущество, не подписвайте важни договори, не регистрирайте филми и не сключвайте брак. През 2022 година Сатурн ще е ретрограден от 4 юни до 23 октомври.

източник: blitz.bg

Вижте още:

3 зодии ще срещнат любовта през 2022 г.

Годишен хороскоп за 2022 година – това обещават звездите

Ето на кого ще донесе късмет Юпитер през 2022 година

Нумеролози за новата 2022: Това е годината на ангелите, иде най-силната енергия за века

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.