Какво казва Линията на сърцето за вас

3

Линията на сърцето на ръката ви е много важен показател за вашите чувства и всичко свързано с любовта.

Погледнете снимката по-долу и определете на кой тип Линия на сърцето отговаряте. Обикновено тя започва под показалеца или средния пръст и продължава по цялото протежение на дланта, достигайки точно под малкия пръст.

А) Ако Линията на сърцето започва под средния пръст, вие сте родени да бъдете лидери. Вие сте амбициозни, независими и интелигентни хора, които имат много добра преценка, при вземането на решения. Към другите хора сте по-малко чувствителни и студени.


В) Ако линията на сърцето ви започва между средния пръст и показалеца, означава, че сте много внимателни и мили с другите хора. Малко сте предпазливи и колебливи в отношенията си, но определено сте човек на когото може да се има доверие. При вземането на решения се осланяте преди всичко на здравия разум.

С) Ако сърдечната ви линия започва под показалеца, имате същите характеристики като хората, чиято Линия на сърцето започва под средния пръст.

D) Ако Линията на сърцето започва между показалеца и палеца, значи сте много търпеливи, грижовни, добронамерени и с меко сърце. Тези думи описват най-добре що за човек сте.

инфо: media.newage.bg

Вижте още:

КАКВО ОЗНАЧАВА, АКО ИМАШ БУКВАТА „М“ НА ДЛАНТА СИ?

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donete] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.