Какво очаква Рибите през 2018 г.

риби

Очаква ви една чудесна година. Няма да имате никакви проблеми в семеен план, а ако имате сериозна връзка, е вероятно да минете под венчилото. Възможно е да имате финансови проблеми в началото на годината, но те бързо ще се решат. Някои от вас ще получат повишение. Краят на годината ще бъде най-успешният ви период.

През 2018 г. Венера ще повлияе положително на дома и семейството ви. Ще бъдете по-щастливи и удовлетворени, комуникацията с близките ви хора ще бъде по-лесна. Отношенията с колегите ви също ще се подобрят и ще бъдат много продуктивни. Ако работите в екип, резултатите ще бъдат още по-впечатляващи.

Нептун ще повлияе най-силно на живота ви през следващите 12 месеца. И тъй като Нептун е вашата управляваща планета, всичките ви зодиакални качества ще изпъкват дори по-ярко. Това означава, че през новата година ще бъдете много мили и щедри с останалите, въображението ви ще бъде много живо, ще имате огромна енергия да творите, но в същото време ще сте склонни към бягство от реалността и ще сте обзети от съмнения. От вас зависи как точно ще изиграете картите си и дали ще се възползвате максимално от влиянието на Нептун.

Юпитер ще ви направи по-социални тази година и по-често ще бъдете в приповдигнато настроение. Тази положителна енергия ще привлече много нови хора в живота ви. В същото време ще искате да изразявате себе си повече – може би ще започнете да пишете книга, ще създадете ваш блог или ще се запишете в доброволческа организация.

Годината ще бъде благоприятна и за пътувания, където също ще срещнете нови хора. Не се притеснявайте да завързвате контакти на тези нови места, защото не се знае дали няма да срещнете важен човек, който ще ви помогне в кариерно отношение. Освен това през новата година ще бъдете запленени от някоя нова култура и нов език. Онези от вас, които са родени до 8 март, ще бъдат най-силно повлияни от тази жажда за пътешествия.

Уран ще повлияе на финансите ви, затова е важно да сте подготвени за проблеми. Ако обаче сте активни, иновативни и отворени към нови идеи, проблемите много бързо ще преминат и дори ще ви тласнат към решения, които ще се окажат много доходоносни в бъдеще.

Плутон се намира в благоприятно положение спрямо вашия Слънчев знак, което означава, че ще възродите стари приятелства и бизнес отношения. В същото време е възможно да затворите вратата на приятелства, които са неискрени и ви дърпат назад.

През новата година ще има две слънчеви затъмнения – на 20 май и на 13 ноември. Те ще повлияят благоприятно на вашия зодиакален знак. Първото ще ви даде сила да направите нужните промени в личен план. В същото време ще ви заре #1076;и с амбиция да покорите нови професионални върхове.

Второто затъмнение ще ви помогне да излезете от рутината и да се отправите на пътешествие към екзотична страна и нова култура. През този период е важно да следвате сърцето си и да не се страхувате да следвате мечтите си.

инфо: dama.bg

Вижте още:

Ето как да се подготвите за 2018-та, за да имате късмет

Астро-прогноза за 2018

Започнете новата година начисто

Пет зодии, за които 2018 ще бъде вълшебна

За още подобни новини, харесайте страницата ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.