Как да изчистим лошата родова карма?

pixabay.com

Понякога, когато хората са застигнати от проблеми или неприятностите ги съпътстват през целия им живот, това се приписва на така наречената обща негативна карма. Не прибързвайте със заключенията, но и не го отричайте.

Отрицателното програмиране е много често срещан проблем за много хора. Те могат да се отнасят не само към любовните афери, но и към паричната сфера, работата, късмета като цяло.

Случва се от Вселената да бъде прокълната или маркирана като негативна връзка не само от един човек, а от цял клан или семейство.

В този случай са необходими специални методи за почистване на родова карма.

Какво е родова карма

Всички сме хора, а хората, както знаете, грешат и далеч не са най-добри. Проклятие или програма от раждането се появяват по много причини. Това може да бъде например резултат от силни зли очи или тъмното минало на някои от далечните предци. Факт е, че абсолютно всичко, което носи негативност, може да се разглежда като причина за появата на проблеми с родовата карма. Самоубийствата, абортите са ужасни неща, които водят до появата на негативни отпечатъци върху кармата. Всичко това трябва да бъде премахнато от живота ви. Грешките от миналото, особено не вашите, трябва да вървят с тези, които са ги направили, а не да остават с новите поколения.

Отрицателната карма на рода може да натрупа отрицателна енергия: ако никой не поправи грешките от миналото на семейството си, негативното ще се натрупа. Тогава децата, внуците или правнуците ще почувстват ответния удар на Вселената върху себе си. По един или друг начин, но всичко това може да се оправи.

Как да определите, че сте под проклятието на рода си?

Наличието на общи проблеми се усеща много ясно. Има няколко основни симптома на лошата родова карма. Сред тези:

– постоянни кавги в семейството;

– всички се разболяват в кръг – често или през цялото време;

– неизвестни заболявания и неразположения;

– постоянни произволни разходи, неуспехи в работата, липса на пари;

– провали в любовта.

Morkadis

Не е възможно да се изкоренят подобни проблемите с конвенционални методи. Когато опитвате всичко подред, но нищо не се получава, значи имате работа с обща карма с негативен характер.

Как да изчистим кармата на семейството

Метод първи: Бъдете силни

Ако не вярвате в Бог, във Висшите сили, тогава вярвайте в себе си. Тук е много важно да разберете, че всичко зависи пряко от това как живеете, в какво вярвате, в какво търсите спасение. Ако разчитате само на собствените си сили, а не на съдбата или езотериката, тогава изборът ви е доста смел и обоснован. Живей така, но вярвай в себе си. Както се казва, ако не вярвате в проклятия, тогава те няма да ви настигнат, защото ще бъдете под надеждната защита на вашите вярвания.

Втори метод: Отидете в божия храм

Няма значение каква е вашата вяра. Ако вярвате в Бог, тогава изборът на религия не е важен. Молете се и помолете Бог да ви благослови. Факт е, че повечето религии не отричат наличието на проклятия и черна магия, но във всички религии на вярващия се дава гаранция за защита. Укрепете вярата в Бог, за да спасите семейството си от проблеми.

Трети метод: Специален ритуал за пречистване

Ще ви трябва свещ, вода, малко пръст. Церемонията се извършва на четири стъпки.

– Първата стъпка е пречистване на въздуха. Отворете широко прозорци за 5-10 минути и напуснете къщата през седмицата, от понеделник до неделя. Когато отворите прозорците и балкона, тогава кажете: Отнасям греховете на моите предци, пускам ги на свободния вятър. Не обичам и не живея с тях, липсва ми животът с тях;

– Стъпка втора – поръсване с вода. Ако имате възможност да намерите светена вода, ще бъде още по-добре, но ще свърши работа и обикновена естествена чиста вода от извор или кладенец. Поръсете всеки ъгъл на къщата си и измийте лицето си с водата. Трябва всеки член на вашето семейство да се измие с нея. Кажете три пъти по време на ритуала: Измивам греховете ти от мен. Завинаги завинаги. Така да бъде;

– Третата стъпка е пречистване с огън. Разходете се с горяща свещ из къщата или апартамента, изричайки: Прогонвам остатъците от злото. Този, чието име не назовавам, ще се уплаши от огън;

– Стъпка четвърта – вземете щипка пръст някъде от гората, където никой не живее и където не ходят колите, не ходят хората. Тази щипка ще трябва да бъде поставена в ъгъла до входната врата. Не почиствайте там около месец, за да не я засмучете в прахосмукачка или да не я избършете с парцал. Тази земя ще събере дребните грехове на всички поколения. Това ще отнеме известно време. След това просто измийте или съберете с прахосмукачка.

Четвърти метод: Опитайте се да помагате на хората

В днешния свят всеки живее само за себе си. Трябва да е така, но балансът на доброто и злото трябва да се измести към светлата страна. Живейте според законите на Вселената, защото те не противоречат на постулатите на религиите. Те са просто необходими, за да разберете как работи Вселената, как е конфигурирана, какви са основните ѝ механизми.

Пети метод: Коригиране на грешките на предците

Разберете какво са правили вашите далечни предци, ако е възможно. Възможно е дори баба ви да е била вещица или дядо ви да се е самоубил. Може би някой прави нещо ужасно в момента. Въз основа на това, което можете да научите, ще трябва да предприемете някои действия, за да отстраните проблема. Това може да е ритуал за очистване на душата на починал човек, някакво добро дело. Например, ако баща ви ви е изоставил като дете, тогава може да се наложи да осиновите дете. Попълнете пропуските, които са се появили в миналото заради някой роднина.

Проклятията при раждане не са толкова необичайни. Всички сме хора и на всички ни е дадена свобода, която невинаги е възможно да се използва в полза на другите. Не ядосвайте на Бог, Вселената или себе си. Просто мълчаливо коригирайте това, което може да се коригира, и изчакайте спасение от проблемите – то ще дойде.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Безпорядъкът в дома привлича лош късмет

Тези хора не бива да стават кръстници на детето ви – носи лош късмет

Намерените на пътя неща не са късмет, а съдбовен знак отгоре!

Мистериозния портрет, който носи късмет

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.