Как да позволим да ни се случи това, което искаме (Три стъпки)

мисъл

Първа стъпка (твоя задача): ИСКАШ.

Благодарение на чудесната и разнообразна среда, в която си съсредоточен, Първата стъпка се случва лесно и автоматично, защото по този начин се раждат естествените ти предпочитания. Всичко, от неуловимите ти или дори несъзнателни желания до ясните, точни и живи такива, е резултат от контрастиращите преживявания в ежедневието ти. Желанията (или искането) са естествен продукт от контакта ти с тази среда на фантастично многообразие и контрасти.

 Втора стъпка (не е твоя задача): ВСЕЛЕНАТА ОТКЛИКВА.

Втората стъпка е лесна за теб, защото изобщо не е твоя задача. Втората стъпка е задача на Нефизическото, задача на Силата, наречена БОГ. Всички неща, които поискаш, големи или малки, веднага биват разбрани и ти се предлагат изцяло, без изключение. Всяка точка на Съзнанието има правото и способността да иска и всички точки на Съзнанието са високо ценени и получават незабавен отклик. Когато искаш, ти бива дадено. Всеки път. Всеки въпрос получава отговор. Всяко желание се изпълнява. Всяка молитва бива чута. Всичко, което искаш, ти се дава. Мнозина биха оспорили тази истина като дадат примери за неизпълнените желания в собственото им житейско преживяване, защото все още не са разбрали и предприели много важната Трета стъпка, а без нея осъществяването на Първа и Втора стъпка губи смисъл.

 Трета стъпка (твоя задача): ДОПУСКАШ.

Трета стъпка е прилагането на Изкуството да позволяваш. Това е истинската причина за съществуването на твоята система за насочване. Това е стъпката, посредством която настройваш вибрационната честота на Съществото си така, че да съвпадне с вибрационната честота на желанието ти. По същия начин, по който радиото трябва да се нагласи така, че да съвпадне с честотата на станцията, която желаеш да чуеш, вибрационната честота на твоето Същество трябва да съвпада с честотата на желанието ти. Ние наричаме това Изкуството да позволяваш, което означава да позволиш да ти се случи това, което си поискал. Ако не си в режим на получаване, въпросите ти, дори и получили отговор, ще ти се струват неудостоени с такъв; ще ти се струва, че молбите ти не са чути, желанията ти няма да се изпълнят – не защото не са били чути, а защото честотата ти не съвпада с тяхната и по този начин ти не ги допускаш в преживяването си.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.