Как да пречистите къщата от лоша енергия? Най-изпитаните средства

Лошата енергия е нещо крайно опасно. Ако имате усещане, че сте заобиколени от такава, вземете незабавни мерки. Признаците могат да бъдат различни: да не се чувствате добре вкъщи, непрекъснато да сте в лошо настроение, да възникват спорове между членовете на семейството, инциденти и т.н.

Ето няколко начина, чрез които бихте могли да пречистите дома си от негативното.

Най-важното е да го направите с желание и положителна нагласа, докато сте сами вкъщи.

1. Различни звуци

Лошата енергия може да бъде прогонена от различни звънки звуци. Обиколете дома си с камбанка или звънче. Звуците от чаши или характерни природни такива също ще помогнат. Това е начин да се отървете от лошата енергия и да върнете баланса вкъщи.

2. Дим и огън

Става дума за пречистване със свещ или тамян. Хубаво е да обиколите всички стаи, ъгли и въобще цялата къща със запалена свещ или тамян. Ароматните пръчици също биха свършили чудесна работа. Докато го правите, си мислете за хубави и позитивни неща, отправете молитва за здраве и благополучие за вас и вашето семейство.

3. Вода и сол

Когато дойде време за почиствате на пода и някои мебели с вода, използвайте подсолена, не такава с препарат. Напълнете съд с 6 л вода и сипете 2 с.л. обикновена сол. Почистете, както го правите по принцип – пода, огледала и други повърхности, които го позволяват. Хубаво е да чистите с такава вода веднъж в месеца, когато някой ваш близък е преминал през сериозно заболяване, след повратно събитие в живота ви.

4. Домашни любимци

Интересен факт е, че домашният любимец може да сигнализира, ако в дома има негативна енергия. Наблюдавайте кучето или котката си. Ако не се чувства добре, ако непрестанно скимти, ако боледува често, ако изпитва желание да избяга навън и често го откривате пред входната врата, вероятно има нещо, което не е наред. Направете пречистващ ритуал, за да бъдете спокойни, здрави и щастливи.

Негативната енергия не бива да се подценява, защото би могла да навреди на психическото и физическото ви здраве. Заредете се с положителна нагласа, обградете се с позитивни хора и се научете да виждате онези малки радости, които олицетворяват щастието. Така няма да допускате лоши влияния да се настанят в сърцето и в дома ви.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Morkadis

Негативна енергия и завист – ефективни ритуали за почистване

Нещата от ежедневието, които ни зареждат с негативна енергия

Как да се предпазим от чуждата отрицателна енергия

Не е за вярване, но само с един плод може да почистите дома от лоша енергия

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.