Камъкът „Палермо“ и извънземната раса на Земята

Изображение: drevnatarasa.com

Най-загадъчната част на камъка в Палермо е мястото, където се споменават онези мистериозни царе, които според техните описания са били посочени от конвенционалните археолози като „митологични същества“

Учени от Египет са открили артефакти, които предполагат, че нашата история, такава, каквато я познаваме, не е напълно вярна и може да е била умишлено променена, за да прикрие истината.

Що се отнася до установяването на хронологията на различните династии на царе, управлявали през историята на Древен Египет, съществуват поредица от безценни документи, които помагат на експертите в тази трудна задача, която все още далеч не е завършена задоволително.

Един от най-старите известни документи е така нареченият „камък Палермо“, от който има седем фрагмента, разпръснати в няколко музея.

Три от тези фрагменти се намират в археологическия музей в Палермо, Италия, други три са в музея в Кайро в Египет, а седмият и последен фрагмент е в Лондонския университет в Англия.

Камъкът Палермо се смята за един от основните източници за разследването на Древен Египет и, въпреки че точната дата на създаването на това великолепно парче остава неизвестна, се смята, че е направен по време на една от най-ранните династии преди почти 5000 години.

Сред информацията, открита в Камъка на Палермо, подобно на други древни документи с подобна информация, има списък на Царете преди първите династии на Древен Египет и съответните фараони от първите пет династии.

Най-загадъчната част на камъка в Палермо е мястото, където се споменават онези мистериозни царе, които според техните описания са били посочени от конвенционалните археолози като „митологични същества“.

В текста, написан в йероглифи, се споменава списък от 120 царе преди първите династии и управлявали в период преди Древен Египет официално да се счита за цивилизация.

Странно е, че имената на тези загадъчни „древни богове“ или „митологични същества“, както се споменават в камъка в Палермо, се споменават и в други по-съвременни египетски документи.

Изображение: drevnatarasa.com

Преддинастични надписи на древни египетски владетели: 1) нечетливо име, 2) Seka, 3) Jaau, 4) Tiu, 5) Tyesh, 6) Neheb, 7) Uadynar, 8) Mejet, 9) нечетливо име

Текстът е разделен на три хоризонтални реда:

В горната част е показано името на краля от този период, в средата са поразителните събития като празненствата, броят на добитъка и др., А долната страна показва най-високото годишно ниво на наводнение на река Нил.

Morkadis

На този връх са имената на няколко преддинастични владетели на Долен Египет: „… pu“ (частично нечетлив), Seka, Jaau, Tiu, Tyesh, Neheb, Uadynar, Mejet и „… a“ (частично нечетлив).

За съжаление важността на камъка в Палермо не беше веднага призната.

Прилики с други стари документи

Има много прилики между Камъка на Палермо, Торинския папирус, датиращ от управлението на Рамзес II и в който се споменават имената на фараоните, царували в Древен Египет, предшествани от „боговете“, управлявали преди фараонските времена, и Списъкът на шумерските царе, шумерска дъска от глина, датираща от 1800 г. пр. н. е., която изброява дозина „Безсмъртни царе, слезли от небето“ и управлявали 432 000 години, от Сътворението до Потопа.

И трите от тези текстове споменават „боговете“, които са дошли на Земята и са управлявали хиляди години.

В допълнение, камъкът Палермо също споменава, по-подробно и детайлно, всичко, което е свързано с данъчното облагане на Древен Египет, както и неговите церемонии, различните нива на река Нил, военни формирования и много други точни подробности за богатата култура.

източник: drevnatarasa.com

Вижте още:

Петата раса – какво знаем за нея?

Пророчеството на Петър Дънов за идването на Златната ера и Шестата раса

Плеядианците: Древната раса, която бди над човечеството

Земята е куха и във вътрешността й живеят същества от висша раса?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.