В нашия генетичен код има ДНК на извънземни?

днкНе се притеснявайте, но във вашия генетичен код има ДНК на извънземни.  Така казва науката.

Учени от Казахстан считат (Автори – Vladimir I. shCherbak of al-Farabi Kazakh National University of Kazakhstan, and Maxim A. Makukov of the Fesenkov Astrophysical Institute, проучването е публикувано тук – http://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/1303/1303.6739.pdf ) , че в човешката ДНК е кодиран сигнал на древна извънземна цивилизация.

Наричат го “биологичен SETI”, и учените твърдят, че математически код в човешката ДНК не може да се обясни с еволюцията.

С две думи, ние сме живи, дишащи “машини” с някакво извънземно съобщение, което е по-лесно да се използва за откриване на извънземен живот, отколкото  радиосигнал.

” След като бъде определен, кодът може да остане непроменен за дълъг период от време, и в действителност, това е най- здравата конструкция известна до сега” – пишат учените в Icarus .


“Поради това ДНК е изключително надеждна  за съхранение за разумни съобщения”.

“След като в съответния геном бъде презаписан нов код с ключ, той остава замразен в клетката и нейното потомство, и могат да бъдат доставяни през пространството и времето. ”

Учените казват, че човешката ДНК е организирана така точно, че тя разкрива “ансамбъл от аритметически и идеографни  форми на символичен език”.

Изследването е довело учените до заключението, че ние сме били изобретени “извън нашата слънчева система преди няколко милиарда години”.

Тезата  подкрепя хипотезата, че Земята е резултат от междузвездни форми на живот, разнасяни от метеори и комети.

Така че, ако ние просто сме “хранилища” за комуникация на извънземни, какво тайна послание носи нашата ДНК?

И ако сме били създадени от извънземни, кой ги е  създал тях?

инфо: http://nepoznato.energetika-bg.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

6 коментара
  1. Илиян Бучков 11 години ago
  2. Анонимен 11 години ago
  3. Анонимен 11 години ago
  4. Анонимен 10 години ago
  5. Biljna 10 години ago
  6. Zandragor 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.