Кищимската мумия – доказателството за извънземен живот

7

През 1996 година полицаи откриват при обиск на къща в село Каолиново, недалече от Кищим, Челябинска област, Русия малко съсухрено телце, имащо изключително необичайни форми. Органите на реда нахлуват в къщата на Владимир Нурдинов по подозрение, че е крадец на кабели, но щом намират зловещата находка, руският селянин бързо е заловен по обвинения в убийство.

Оказало се, че историята е много по-заплетена. Нурдинов взел малката мумия от къщата на своята съседка Тамара Просвирина, която по това време била настанена в психиатрична клиника. Пенсионираната бивша служителка разказала пред полицаите, че една нощ гласове в главата й казали да отиде в селското гробище. Там открила малко същество. Взела го вкъщи, нарекла го Альошенка и се грижела за него като за дете.

Новината, че възрастната жена, която хората в селото от край време смятали за странна, има дете бързо се разпространила. Някои от нейните съседи дори казват, че са го виждали. След време обаче жената била затворена в лудница с диагноза тежка шизофрения. Тя неколкократно се опитвала да убеди лекарите, че в дома има дете, за което трябвало да се грижи, но никой не й повярвал.

8

Точно тогава в дома й влязъл Нурдинов, който открил малкото същество умряло, вероятно от глад. Той го оставил в мазето си, където било студено. Неочаквано обаче телцето се съсухрило и мумифицирало, както било и открито от полицията.

Първоначалният оглед на местните лекари показал стряскащи резултати. ДНК-то на съществото въобще не била човешка. Черепът му бил съставен от четири части, а не от шест като при хората. Също така очите на съществото заемали близо 40 процента от главата му.

Местната преса веднага се разшумяла по случая. От Москва бил изпратен специален екип, който иззел останките на съществото. Чак през 2004 година правителството излязло със специално съобщение по случая, в което са казвало, че останките са на преждевременно родено бебе в шестия месец. То не живяло повече от няколко часа, заради недоразвитите си органи и много деформации.

В последващо съобщение се казвало, че останките са изчезнали, което събудило още повече подозрения, че правителството се опитва да прикрие важна за обществото информация. Днес уфолози и конспиратолози от цял свят обаче смятат, че кищимската мумия е доказателството за извънземен живот, посетил нашата планета. Общото мнение е, че това е бил представител на така наречените Сиви, които неведнъж са посещавали Земята и дори се смята, че са подписали секретно споразумение с правителството на САЩ.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.