„Луцифер“ – Тайният музей на Ватикана

ватикана

От XVI в. в тайните архиви на Ватикана се пазят древни плочки, за които се твърди, че върху тях е гравирана историята на последната битка между Доброто и Злото. Страховитите събития трябвало да сложат край на нашия свят и да станат прелюдия към царството на дявола. Плочките са изработени от черен оникс и, според проучванията, са на възраст не по-малко от 10 000 години. Твърди се, че в тях ясно са посочени много, ако не и всички големи нещастия, които очакват човешката цивилизация.

Било решено предсказанията в тези плочки да бъдат разкрити пред цял свят през 2001 г., когато всички се убедят, че няма да има край на света през „фаталната“ 2000 година. По някаква причина обаче папа Йоан-Павел II забранил това.

Но много хора, които се замислят за предстоящата „битка между светлината и мрака“, задават основния въпрос: а наистина ли съществува дявол, сатана, който ще постави Антихриста на световния трон – и така ще започне един вечен тъмен период в живота на човечеството? На този и други подобни въпроси отговор може да се намери в музея “Луцифер” във Ватикана. Музеят е създаден с благословията на папа Пий XI през 1933 г. в подземието на църквата „Светото сърце“.

Според директора на тайния музей целта на този зловещ културно-исторически паметник е не да се разкриват интригите на дявола – а само да се покажат на човечеството възможностите на този паднал ангел. С благословията на папата в музея са изложени стотици артефакти, за които се смята, че са доказателства как сатаната наистина броди в света.

Тук, например, има молитвеник, принадлежащ на млада италианка, която през 1578 г. умира от ужас, когато при нея се явил сатаната. Книгата, която тя изпуснала в страха си, е обгорена на местата, където е докосвана от Княза на мрака.

Друг експонат е роклята на френската графиня Сибила дьо Меркер, която срещнала дявола в безлюдния двор на замъка си през 1357 г. Роклята е прогорена на мястото, където я докоснал сатаната.

хитлер

Не по-малко зловещ експонат в тайния музей на Ватикана е т. нар. “Кървав договор на Хитлер”. Този необикновен документ е намерен от германски монаси през 1946 г. в стар сандък, който бил случайно (или може би съвсем неслучайно?) измъкнат от горяща къща в покрайнините на Берлин. Текстът е силно повреден, но все пак може да се прочете. След задълбоченото му проучване четирима експерти на Ватикана стигнали до извода, че документът наистина е договор, който Адолф Хитлер бил сключил със самия сатана. Документът е от 30 април 1932 г. и е подписан с кръвта на двете договарящи се страни. Според него дяволът дава на Хитлер почти неограничена власт с условието, че фюрерът ще я използва, за да върши злини. В замяна Хитлер обещава да даде на сатаната душата си в пълно владение точно 13 години по-късно. 1932 плюс 13 – 1945 година.

Експертите на Ватикана са на общо мнение, че подписът на Фюрера върху договора е истински, характерен за книжата, които подписвал през 30-те години. Но най-интересното е, че подписът на сатаната също съвпада с онзи, който стои върху други подобни договори с господаря на ада. А такива документи в различни архиви, особено църковни, са доста.

Според историците на Ватикана договорът на фюрера с владетеля на ада помага да се разреши загадката, как Шикългрубер успял да стане върховен вожд на Германия. До 1932 г. Хитлер бил просто неудачник. Не могъл да влезе в Академията по изкуствата във Виена. Дори попаднал в затвора. Всеки, който го познавал по онова време, го смятал за неспособен и без никакви таланти. Но от 1932 година съдбата му рязко се променила. Той буквално излетял на политическия Олимп и през януари 1933 вече управлявал Германия. Според експертите от Ватикана, това може да се обясни само чрез съюз със сатаната. И на 30 април 1945 г., точно 13 години по-късно, фюрерът се самоубил.

Друга интересна находка е мумия, открита на 21 януари 1997 г. под руините на стара църква в Мексико. Тази мумия не е напълно човешка. Създанието има ясно изявени рога и кучешки зъби. На шията си носело меден медальон. Според пазителите на музея, това доказва, че сатаната се е вселил в този получовек по взаимно съгласие. Не е известно как мумията е попаднала в прост каменен саркофаг под олтара. Изследователите стигнали до извода, че възрастта й е не по-малко от 600 години. Изучаването на черепа показало, че рогата и ненормално големите кучешки зъби на съществото са се появили вече в зряла възраст. Това сочи за остри и болезнени физически промени. Експертите смятат, че отначало този човек водел нормален живот, но на около 25 години се появили рогата и зъбите – което, според някои, означава, че сатаната се е вселил в тялото му.

Сега учените се опитват да прочетат надписа върху медния медальон, окачен върху врата на мумията. Експертите на Ватикана смятат, че медальонът е някакъв окултен предмет, чрез който дяволът се вселявал в доброволец или в нищо неподозираща жертва.

Пророчествата, записани върху ониксовите плочки, са предадени на Ватикана през 1566 г. от разкаял се сатанист. Те са само десет, а пет от тях вече са се сбъднали! Заради това се пазело мълчание до 2000 г.

Другите пет зловещи предсказания трябвало да бъдат реализирани преди 2000 г., но това не се случило. Във Ватикана смятат, че това може да се обясни само с победата на Силите на Светлината.

Morkadis

инфо: iskamdaznam.com

Вижте още:

Опасен ли е Ватиканът за света? Обвиняват църквата за множество убийства, включително на Линкълн и Кенеди

Скрито ли е нацисткото злато във Ватиканската банка?

Шедьоврите на Сатаната

Тайните архиви на Ватикана предсказват края на света

8-те най-скандални папи в историята

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Ива 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.