Магическата сила на свещите сбъдва вашите желания

Както се оказва, с помощта на свещите, можете да получите много ползи. Например, любов, пари и късмет. В повечето случаи не се изискват специални усилия, просто изберете свещта с желания цвят и направете малък ритуал.

Червената свещ е за привличане на любов, жизнена енергия и придаване на чар.

Оранжевата свещ ще ви помогне да активирате енергията на късмета, да добавите инициатива към постигането на целите. Особено ще ви помогне в комуникационната сфера, ще бъдете по-убедителни.

Лилавата свещ помага за подобряване на паричния поток и ви дава възможност да вземете правилното решение по важен въпрос.

Жълтата свещ ще ви донесе добър късмет и положителна енергия. Особено може да помогне за реализирането на дългогодишна мечта, ако е свързана с отношенията с хората. Ще ви дари с чар и харизма.

Синята свещ ще ви донесе мир и спокойствие. Тя ще ви помогне да се отпуснете и да се съсредоточите върху решаването на важни въпроси. Този цвят е в състояние да подобри интуицията и екстрасензорните способности.

Зелената свещ е отговорна за здравето и самочувствието. Нейната енергия е в състояние да хармонизира вътрешните енергийни потоци. Благоприятно въздейства върху сетивата. С нейна помощ можете да подсилите защитните функции на организма.

Бялата свещ може да пречисти пространството и човека от отрицателната енергия. Освен това, тя може да помогне за реализирането на желанията и целите. Силата й може да активира творческия канал.

Преди да използвате свещ със съответния цвят, трябва да се успокоите и да се съсредоточите върху желанието.

Препоръчително е да проведете ритуала вечер. Най-важното нещо е да не се разсейвате.

Запалете свещта и мислено се обърнете към нея с вашето желание. Вие със сигурност трябва да визуализирате как вашето желание се сбъдва. Можете да правите този ритуал в течение на една седмица.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

9 неща, които ще донесат късмет в дома ви

Тези лесни ритуали със свещи изпълняват желания

Защо не бива да палите свещта в църквата от чужди свещи?

Как да сбъднете желание с чаша вода

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.