Месечен хороскоп за януари 2022

freepik.com

Началото на 2022 година ще бъде динамично. Успехи няма да липсват, но са възможни и трудности, дори интриги. Какво ви очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева, пише az-jenata.bg

Овен

Стартирайте дългосрочните си проекти и бизнес-иновации още в първия месец на годината. Обстоятелствата ще са благоприятни за организиране на екипи, въздействие върху колективите като цяло и личностите поотделно. Ще постигнете целите си без интересите ви да са в противовес с тези на околните. През втората половина на месеца намалете темпото. В този период не е желателно да закупувате техника. Ще се окаже некачествена, ще се отрази зле на настроението и мотивацията ви.

Телец

Най-важното астрологично събитие на месеца за представителите на вашия знак е преминаването на Лунните възли на оста Телец-Скорпион. На преден план ще излязат теми, свързани с кармата, върху които бихте могли да поработите. За да се справите със затрудненията ще ви е нужна мотивация, която да осъзнаете самостоятелно. Не разчитайте на външни стимули.

В началото на януари ще се развият и укрепнат връзките, които сте създали в средата на ноември. През втората половина на месеца бъдете нащрек. Конкурентите или недоброжелателите може да се опитат да навредят на авторитета ви. Бъдете предпазливи по време на пътуване както като водачи, така и като пешеходци.

Близнаци

Физическото и духовното ви състояние са в хармония, а енергетиката ви е стабилна, което говори за едно благоприятно начало на новата година. Вземете инициативата в свои ръце. Ако искате да осъществите желанията си, не чакайте нещо да се случи от само себе си. Творческият ви потенциал и въображението също са силни и ще ви подскажат как да отстраните допуснатите към момента грешки, ако разбира се, имате такива.

През втората половина на месеца бъдете предпазливи, особено спрямо новите си познати. Може да ви въвлекат в интрига, резултата от която ще усетите след като Меркурий, вашият управител, който ще е в ретроградна фаза на движение, отново навлезе в знака на Козирога. Не се учудвайте на неясните мотиви на околните и на „подводните камъни“, които са готови да ви заложат. Следвайте логиката на процесите и действайте.

Рак

Същественото астрологично събитие през този месец е Пълнолунието, което ще се случи във вашия знак, където Луната е в ролята си на управител. В началото на месеца предстоят поредица случайни съвпадения, изненадващи срещи, непредвидени разговори. Ще се натъквате на хора, които ви провокират, както и на такива, които се опитват да ви демотивират, но ще успеете да игнорирате и едните, и другите.

Дистанцирайте се от конфликти, от компании със съмнителна репутация и от партньори, които не са доказали коректността си. Проявете предпазливост и се въздържайте от изблици на самонадеяност, които биха настроили срещу вас дори личности, които принципно ви симпатизират.

Лъв

Без особени усилия ще успеете да преминете от „празничен“ към „работен“ режим и да обедините около себе си останалите членове на екипа. Ще напреднете с изпълнението на проектите, което пък ще е своеобразна гаранция за повишаване на доходите. Много е вероятно да промените позицията си в йерархията, преминавайки на по-високо стъпало. Ако се натъкнете на затруднения, приемете ги като сигнал.

Morkadis

Не бързайте, подреждайте приоритетите според обстоятелствата, бъдете последователни. Влиянието ви ще е осезателно, ще сте в позиция да формирате насоките на колективното мислене, да популяризирате идеите си. В края на месеца е възможно да се изправите пред сложен избор. Базирайте го на принципите си.

Дева

Започнете годината, а и месеца с умерено темпо. Не си поставяйте твърде амбициозни задачи. Ще се наложи да преодолеете затруднения, засягащи предимно финансите и битовата организация. Много по-лесно ще се справите с физическите, отколкото с интелектуалните занимания.

За да избегнете неприятности от най-различен характер, се придържайте към логиката на събитията, обмисляйте детайлите и следвайте вътрешните си убеждения, а не препоръките, които ви отправят околните. Използвайте проверени методи на работа. Нововъведенията, дори да изглеждат обещаващи, ще се окажат несполучливи. Не се натоварвайте с чужди отговорности.

Везни

Тъй като Венера, вашата управителка, вече е в ретроградно движение, не се учудвайте, ако между вас и близките ви често се появяват разногласия. Причината най-често ще е свързана с разпределение на общи материални или финансови ресурси. Успоредно с това ще се наложи да се справите и с поредица професионални въпроси, пряко свързани с напредъка ви и позицията, която заемате в момента.

В края на месеца мненията постепенно ще се уеднаквят, противоречията ще се изгладят, грешките ще бъдат отстранени и конфликтите ще загубят остротата си, при това без продължителни негативни последствия. Доста скрити подробности ще излязат наяве и ще можете да стигнете до правилните заключения. Ще осъзнаете, че е във ваш интерес да отложите част от замислите си.

Скорпион

Преместването на Лунните възли на оста Телец-Скорпион първоначално може да ви подтикне към радикални решения, с които обаче не бива да избързвате. Различията, които установявате между себе си и околните на моменти няма да са ви особено приятни, но ако насочите енергията си към самостоятелна работа, ще се освободите от усещането за зависимост. Редувайте физическите занимания с интелектуални. Организирайте си индивидуални пътешествия и се опитвайте да ги съчетаете със служебните си пътувания.

Вашето мнение по въпроси, свързани с колективната дейност, разпределение на финансите, приоритетност на задачите, често ще се различава от това на околните, но ако не сте в позицията да взимате управленски решения е по-добре да не прекалявате с инициативата. В края на месеца ще разполагате с достатъчна като обем и надеждна като качество информация, за да регламентирате отношенията си с партньорите.

Стрелец

Предстоят промени, които в началото може да не ви харесат, да ги възприемете скептично и с недоверие. Не си заслужава обаче да се съмнявате в себе си. Силите ви са достатъчно за всичко и очевидно е настъпил моментът, в който трябва да подредите живота си по нов, по-различен начин. Въображението ви е силно, ще ви хрумнат поредица идеи, с чиято реализация е желателно да се заемете незабавно.

Ще можете да внесете корекции и да актуализирате старите си проекти, да ги адаптирате към действителността такава, каквато е в момента и най-вече да продължите да печелите от тях. С други думи казано, ще можете да заявите себе си, да спечелите и подкрепа, и почитатели. Да ги вдъхновите и мотивирате, което пък ще рефлектира върху собствените ви социални позиции.

Козирог

Астрологичните събития през този месец ще се случват предимно във вашия знак. Започват с Новолунието, чието послание е, че трябва да погасите дълговете и да се отървете от мрачните си мисли. В същия момент Меркурий ще напусне вашия знак. Хората от обичайното ви обкръжение ще ви търсят за съвет, а вие, под влияние на личните си преживелици ще промените някои свои убеждения.

В края на месеца Марс ще навлезе във вашия знак, а Венера ще премине в директно движение. Ще стигнете до правилните отговори на поредица въпроси и въздействието ви ще е осезаемо. Сложните теми ще придобият яснота. Ще постигнете баланс между личните и публичните си задължения.

Водолей

Навлизането на Меркурий във вашия знак ще се отрази на емоционално-чувствено ниво. Събитията ще са динамични, ще се налага да се съобразявате с тях, да променяте плановете си, да се адаптирате към ритъма им. В средата на месеца Меркурий ще премине в ретроградно движение. Тогава е подходящо да базирате решенията си на натрупания опит, отработените навици и препоръките на по-възрастните си близки роднини. След като и Слънцето навлезе във вашия знак, свободолюбивият ви дух ще се „отключи“.

Желанието ви да направите нещо оригинално, видима промяна, ще е силно, до непреодолимо, но ако не успеете да го овладеете, може да си създадете и неприятности. Не е изключено в този момент в живота ви отново да се появят хора от миналото и да се окажат инициатори на „новото“, за което мечтаете.

Риби

На представителите на вашия знак е отредено най-обнадеждаващото начало на годината, защото Юпитер е вече при вас. Без особени усилия ще завършите започнатото до момента. Ще се случат промени в доста области от живота ви. Те ще са не само желани, не само чакани, но и стимулиращи.

Успешно ще се справите с поредица финансови и имуществени въпроси. Партньорските отношения като цяло ще са хармонични. Ще разширите влиянието си. С деловите сътрудници ще намерите нови общи теми.

Личните връзки ще са и по-устойчиви, и по-интригуващи. Адаптирайте методите си на работа към обстоятелствата. Смело прилагайте нови, по-съвременни и съответно по-прогресивни. Окончателният ефект няма да ви разочарова.

източник: az-jenata.bg

Вижте още:

3 зодии ще срещнат любовта през 2022 г.

Годишен хороскоп за 2022 година – това обещават звездите

Ето на кого ще донесе късмет Юпитер през 2022 година

Каква ще бъде 2022 година според нумерологията?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.