Най-голямото дете в света е високо 1,70м и е на 5 години


детеНай-голямото бебе в света, родено 7 килограма и високо 61 сантиметра, вече се извисява на 1,70 метра, въпреки че е едва 5-годишен.

Роденият през 2008 г. в Индия Каран Сингх е на път за втори път да бъде вписан в Книгата на Гинес за най-високо дете, след като тази титла му беше присъдена още след раждането му.

Той обаче няма да е първият член на семейството, който присъства в популярната книга с рекорди заради ръста си. Майка му със своите 2,18 метра е призната за най-високата жена в Индия.

Самата тя е горда с ръста на сина си и се надява той да я задмине. Бащата на Каран е с нормален ръст и съседи шеговито споделят, че той прилича на джудже до съпругата си.

инфо: novinar.bg

Вижте още: 

9-ГОДИШНАТА АЛИС РАМБРИДЖ – ДЕТЕТО, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА ИЗПИТВА БОЛКА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.