Направете си лунна вода

Напълнете стъклен съд с (за предпочитане филтрирана, изворна) вода. Поставете го на перваза на прозореца, който е обърнат към пълнолунието. Можете също така да го оставите за една нощ, ако желаете (ако не е твърде ветровито или не вали!) Покрийте го с прозрачна обвивка, ако има вероятност да се напраши.

Оставете няколко кристала до съда с водата. Ако имате конкретна цел като пари, любов и взаимоотношения, кариера или нещо друго, поставете кристали, специфични за вашите намерения. Например, за любов, можете да използвате розов кварц. Също така, кристали като селенит и лунен камък винаги са отлична идея да оставите до лунната вода, тъй като тези кристали подобряват лъчите на пълнолунието и укрепват енергията на водата.

Изразете благодарността си към Пълнолунието.

След това, на сутринта, преди де се развидели, вземете вашата лунна вода – тя е готова за ползване!

Как може да ползвате лунната вода:

Поливайте вашите растения и градина, за да насърчите растежа.

Отпивайте по една глътка всеки ден с лимонов сок, за да поддържате добро здраве.

Добавете малко към цветята във вазата.

Гответе с нея за здраве, лечебни и абсорбиращи магически свойства.

Измийте косата и лицето си с лунна вода, за да осигурите красив, ясен, блестящ тен и лъскава гъста коса. Може да сипите малко от лунната вода във ваната.

Нанесете малко лунна вода в средата между двете вежди, където е чакрата на Третото око. Този ритуал се прави най-добре с кристалите цитрин, розов кварц, аметист, които са мощни кристали за повишаване на психическите способности. Дръжте тези кристали близо до вас, за предпочитане в ръцете си или ги носете около врата си, ако е възможно.

Затворете очи и изчистете ума си. Пуснете нежна музика за медитация, ако тя ви помага да се успокоите. Обърнете внимание какви образи свободно се появяват в ума ви, когато съзнателният ви ум спре да бърбори. Не забравяйте да запишете тези видения, тъй като след това можете да ги анализирате по-късно.

Направете с нея лунен чай или студен чай.

Поръсете в дома си, стаите, леглото, за да пречистите енергията или използвайте спрей бутилка, за да премахнете отрицателните енергии.

Morkadis

Намажете парите си за просперитет и изобилие.

Създайте парфюмно масло за помазване – с лунна вода, водка и любимото ви етерично масло.

Лунната вода е прекрасна, магическа вода с мощна сила, която може да ни помогне по много различни начини. Толкова е лесно да се приготви и все пак носи такива грандиозни ползи.

Разбира се, вярата е от решаващо значение. Вярвате ли в силата на Луната? Ако е така, лунната вода ще бъде съществена част от вашите ритуали и моменти на проявление.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.