НАСА крият свидетелства за НЛО

нлоЕкипът на совалката „Атлантис” съобщава на наземния контрол, че НЛО се вижда да кръжи около совалката, астронавтът Алън Шепърд също потвърждава за съществуването на извънземни

Ето диалога, който водят астронавтите на „Атлантис” с наземния контрол, като става ясно, че визират НЛО:

Наземен контрол: Слушам ви.

Атлантис”: Най-добре можем да го видим с бинокъла. Единствено мога да го опиша като… някакъв вид отразяващо се… изглежда сякаш е от метал. Структура която не изглежда да е от плътен метал. Първо я забелязахме от прозорец 8, после бързо се премести по посока на носа на совалката. Наблюдавахме я през прозорци 1, 2, 3, 4 и №5. Вече се отдалечава. Току що мина отново пред носа на совалката.


Наземен контрол: Можеш ли да направиш снимка и да определиш размера му и разстоянието между вас?

Алън Шепърд от Аполо 14 също признава за съществуването на НЛО.

През 2008 г. в свое интервю астронавтът споделя:

„Имах привилегията да разбера, че сме били посещавани на нашата планета. И че НЛО феноменът съществува, но е добре прикрит от правителствата много отдавна. Феноменът е истински, но постепенно започва да изплува на повърхността – някои от нас са знаели за него отдавна. Също съм бил сред военните и разузнаването и никой не вярва в това, което се пуска в общественото пространство. И така, ние сме били посещавани от НЛО. Участвал съм в комитети и научни програми с невероятни учени и интелигентни хора, които знаят истината и не се колебаят да говорят за това. Катастрофата в Розуел и много други контакти продължават. Това е добре известно за всички нас, които сме уведомени и инструктирани. Постоянно се наблюдават НЛО в небето, но не всички от тях са извънземни. Мисля, че някои от тях са наши и през последните 60 години ние сме успели да копираме тяхната технология и да я приложим в нашата индустрия. Но сме далече от това, което нашите посетители притежават” – твърди астронавтът.

През 1971 г. Алън Шепърд става 5-ият човек, стъпил на Луната като командир на Аполо 14 и прекарал 9 денонощия в Космоса. Умира през 1998 г. на 75 години.

инфо: chudesa.net

Вижте още:

РАЗГОВОР С БИВШ СЛУЖИТЕЛ НА ЦРУ ОТНОСНО ЗОНА 51 И ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.