На 31 октомври ни очаква пълнолуние в Телец, наричано още синя Луна

На 31 октомври ни очаква не само Хелоуин, но и второто пълнолуние за този месец, което ще е в знака на Телец. Второто пълнолуние в месеца се нарича и синя Луна. Наличието на две пълни луни в рамките на един и същи календарен месец, показва обща тема на освобождаване.

Ще можем да се освободим от някои неща, които ни пречат. Уран, планетата на пробуждащите се и изненадващи новини, е свързана с тази синя Луна, което означава, че енергията му ще бъде много активна.

Луната управлява нашите емоции. Това пълнолуние се случва на оста на връзката Телец/Скорпион. Възможно е да стигнем до емоционални крайности. Готови сме за промяна, готови сме да напуснем онази зона на страха, която ни е задържала досега.  В знака Телец това може да бъде момент на прозрение, сливане на сърцето и ума, знание за това какво следва в живота ни.

Винаги, когато Луната и Уран се съберат, има шанс някаква шокираща информация да излезе на повърхността. Засилените емоции повишават и риска да се подведем по тях. Въпреки че по време на това пълнолуние може да се чувстваме привлечени в много посоки, ще имаме и възможността да се свържем със заземената стабилност, която Телецът може да ни предложи.

Стъпка по стъпка можем да си проправим път към осъществяването на нашите цели.

Пълнолунията винаги носят осведоменост, а синята Луна носи допълнителен акцент, внимание и повишено осъзнаване. По време на това пълнолуние интуицията ни може да бъде доста силна. Ще направим равносметка на постигнатото до този момент и ще насочим вниманието си върху бъдещето.

Планетата Уран отговаря и за технологиите и бъдещите постижения. В земния знак Телец, това пълнолуние привлича вниманието към тялото и здравето.  Друго, което трябва да знаем за това планетарно събитие е, че то ще действа като прожектор и всички нечисти планове ще бъдат осветени.

На 31 октомври се препоръчва да не тръгваме на дълъг път. Възможно е да изпитаме вътрешни противоречия, страхове, комплекси, да нарушим обещанията си, да бъдем по-егоистични.

Вместо да се поддавате на отрицателни емоции, направете нещо за себе си. Забавлявайте се на празника, поставете начало на здравословен режим на хранене, открийте камъни, които привличат любов и пари.

източник: az-jenata.bg

Вижте още:

Хелоуин – произход и традиции на празника

20 по-страшни неща от Хелоуин, които ти се случват в България

Житният режим на Дънов започва точно след пълнолуние

Какво не знаем за Хелоуин 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.