Новолуние в Скорпион – време е да сбъднем желанията си

черна луна

На 30 октомври в 20.39 часа фазата на Новолуние ще настъпи в зодия Скорпион и това ще изпълни всички желания от сферата на зодията. Най-силни са първите 8 часа от Новолунието.

Скорпионът управлява сферите на тайните, промяната, силата, секса, кредитите, отмъщението, ревността, самообладанието, самоусъвършенстването.

Нужно е да напишете желанията си на лист хартия, а ако визуализирате процеса на тяхното изпълнение – от началото до моментът, в който желанието ви се сбъдва, се смята, че това, което силно искате, със сигурност ще се случи.

Желанията ви трябва да са така записани, че да не засягат живота и съдбата на друг човек. Промените, за които мечтаете, трябва да се отнасят единствено до вас. Споменете също и периодът, в който искате желанието ви да се сбъдне.

Подходящо записани желания са Искам с лекота да опазвам тайни, Искам положителна промяна в любовния живот до края на месеца, Искам с лекота да погася кредита си до края на годината.

Запазете листа до следващото Новолуние и проверете кои от желанията ви са се изпълнили или са започнали да се сбъдват.

Хубаво е това листче хартия да остане скрито и вие да сте единственият човек, който знае формулировката на желанията.

Фазата на Новолуние в Скорпион провокира дълбоките страсти и чувства на хората. От нас се изисква да контролираме по-умело емоциите си и добре да проучваме преди да предприемем нещо ново.

Новолунието може да ви изправи пред различни емоционални предизвикателства. Доверете се на интуицията и излезте от зоната си на комфорт, като бъдете по-нестандартни.

През деня е възможно пред вас да се разкрият неподозирани истини за вашите близки. Може и да стартирате дългоочаквана промяна.

Денят е подходящ още за анализ на миналите събития. По-лесно ще ви е днес да простите на хората, които са ви обидили и да продължите напред.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.