Огледало в спалнята пуска духове

огледало

Огледалото в дома ни е сред най-мистичните предмети. Вярва се, че то е портал към други светове, поради което трябва да се внимава изключително много с неговата употреба. Метафизици са ми разказвали следния случай. Имали клиент, много богат, който накичил цялата си стая с огледала по тавана, срещу леглото – навсякъде. Много скоро този човек започнал да боледува често, изпадал в депресии, бизнесът му се сринал. Въпреки съветите да махне отразяващите плоскости, той ги оставил и много скоро стигнал до просешка тояга. Според обяснението докато спим, огледалата отнемат от жизнените ни сили. Напук на всички експерти по обзавеждане в тези стаи не е препоръчително да се спи. А в случай, че има огледало, то не бива да гледа към леглото. Окултисти разясняват още, че огледалата представляват врати за проникване на духове и някои страховити същества от Отвъдното.  В такива стаи малките деца са неспокойни, затова огледалата трябва да се махат или да се покриват с нещо като завеса. Според най-разпространените суеверия, ако човек се усмихва на огледалото, това ще му донесе успехи и позитивни емоции. Не бива обаче да плаче, защото негативизмът попива и се връща обратно. Всичко това може да причини умора, отпадна лост, дори болести. Според науката за синхрон с невидимите сили – Фън Шуй, огледалата не бива да се поставят срещу входната врата, защото това разбива семействата. Най-подходящото място за тези предмети на суетата са дневната или там , където семейството се събира. Фирмени чакални за клиенти също са идеалното място, тъй като тайната на огледалото е да умножи онова, което застане пред него. При обзавеждането обаче е добре да се съблюдава следното правило – две огледала да не се гледат едно в друго. Автор: Любомир Старидолски, „Ретро“ инфо: znanie.eu Вижте още: 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!  Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.