Откриха две пирамиди в българското село Долно Уйно

Всички сте чували за пирамидите в Мексико, Египет, Судан и Китай. А за двете от българското село Долно Уйно? Едва ли.

Те бяха открити съвсем наскоро от проф. Джонов, който ги е забелязал случайно, докато е търсил глинени съдове от медно-каменната епоха.

„Изумително е. Изведнъж хълмовете отсреща започна поразително много да ми приличат на пирамиди и когато ги погледнах от правилния ъгъл, останах потресен. Да, и ние имаме пирамиди!“ – заяви проф. Джонов.

Дали местните близо стотина жители, предимно баби и дядовци, не са решили да задвижат икономиката и туризма в селото, изфабрикувайки подобно нещо, тепърва ще разберем – експерти от цял свят се стичат към Долно Уйно, за да изследват района и да проверят дали във вътрешността на пирамидите няма и мумии.

Нещо повече, баба Цецка – коренячка в селото – заяви специално пред Obekti.bg, че вечер двете пирамиди, подобно на босненските, комуникират помежду си,  изстрелвайки лъчи от светлина към Космоса. „Сигур си викат ортаците, дет са ги напраили!“, допълни тя, намеквайки за извънземния им произход.

Местните жители твърдят, че пирамидите са си били там, откакто се помнят, просто досега никой не им е придал необходимата публичност.

А как се казват? Едната е Пирамидата на Джоджена, тъй като по нея е пълно с това растение, което баба Цецка и нейните наборки ежедневно ползват за приготвянето на различни чорби, включително зрял боб. Другата пък е Уйненската пирамида.

Честит първи април! ;)

инфо: obekti.bg

Вижте още:

Голямата пирамида в Гиза е създадена от извънземни, а не от хора

Голямата пирамида концентрира електромагнитна енергия

Босненската Пирамида на Слънцето е на 32 000 години

Пирамидата Гунунг Паданг – по-стара от египетските?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.