Оцелял: „Докоснах се до смъртта в Бермудския триъгълник“

бермудски триъгълник

Брус Гарнън – един от малцината, имали късмета да попаднат в капана на опасния триъгълник и да се измъкнат от него, споделя за филма “Бермудският триъгълник” на “Нешънъл джиографик”:

“Беше 4 декември 1970-а. Излетяхме в 3 часа следобед от остров Андрос. Бях летял с този самолет по същия маршрут десетки пъти. Минавах близо до Бимини, когато през прозореца забелязах странен облак, който приличаше на коприна. Продължих напред и започнах да се изкачвам, но облакът остана точно на пътя ми. Сякаш се увеличаваше. Нямах друг избор – влязох в него. Тогава уредите полудяха. Свързах се с кулата, но те вече не ме виждаха на радара. Можех да разчитам единствено на себе си, а дори не знаех къде съм. Нищо не виждах. Осъзнах, че мъглата се сгъстява. Видях пред мен в далечината отвор в облаците във формата на подкова. Продължих напред към него, но той сякаш се смаляваше. Около мен проблясваха светлини, а буря нямаше. Колкото повече се приближавах към отвора, толкова по-често проблясваха. Никога не бях виждал такива светкавици. Преди да успея да се измъкна, мъглата ме обгърна и изведнъж около самолета се образуваха странни линии.

Приличаха на пукнатини, през които виждах ясното небе. Все едно бяха линии на времето. Усещах се в безтегловност, а самолетът се плъзгаше като на водна възглавница. Вярвам, че това беше повратен момент в живота ми. Убеден съм, че се докоснах до смъртта, но се завърнах с мисия. Видях тъканта на самото време. Най-накрая успях да се измъкна, а когато погледнах назад, забелязах как мъглата изчезва в една цепнатина – въртеше се в посока на часовниковата стрелка и сякаш се изпаряваше. Свързах се с кулата и оттам ми казаха, че съм съвсем близо до Маями, а аз очаквах да съм поне на 130 км източно от града. Оказа се, че съм летял в противоположната на желаната от мен посока. Дадох си сметка, че ако бях летял напред, може би тунелът на времето щеше да дезинтегрира и мен, и самолета.”

инфо: 168chasa.bg

Вижте още:

 

 

 

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.